Nova edició del programa “Activa’t i troba la teua Ocupació” per a ajudar a la ciutadania de Finestrat en la seua cerca de Treball

El diumenge 23 d’octubre celebrarem EL DIA DE LA NATURA a Finestrat
13/10/2022
Ens posem en forma a Finestrat amb les classes esportives a l’aire lliure i la gimnàstica per a la salut
14/10/2022

DEFINIR LA META LABORAL, DESENVOLUPAR LA “RUTA DE L’OCUPACIÓ” O GESTIONAR LA XARXA DE CONTACTES SÓN ALGUNES DELS CONTINGUTS D’AQUEST PROGRAMA D’OCUPABILITAT QUE ORGANITZA L’AJUNTAMENT DE FINESTRAT

Des de la Regidoria de Formació de l’Ajuntament de Finestrat i en col·laboració amb la Diputació d’Alacant han organitzat una nova edició del programa “Activa’t i troba la teua ocupació” dirigida a totes aquelles persones que estan buscant treball o s’estan plantejant canviar d’ocupació.

El curs és gratuït i se celebrarà els dies 25 i 26 d’octubre en horari de 9.30 a 12.30 hores en el Viver d’Empreses de Finestrat (Av. Federico García Lorca, 6, Bulevard comercial). Les inscripcions es poden formalitzar ja al Viver, telefonant al 96 680 40 40.

La regidora de Formació i d’Empresa, Donna Rebecca Plummer, va posar en valor la importància de continuar organitzant accions d’inserció laboral per a ajudar als veïns/es de Finestrat que estan buscant ocupació. “Una vegada més considerem fonamental organitzar aquesta formació per a ajudar els nostres veïns a trobar treball. I ho farem abordant diversos aspectes com visualitzar la seua meta laboral, despertar la iniciativa, treballar la confiança, la motivació i després conéixer eines molt funcionals en el procés de cerca d’ocupació com pot ser gestionar la seua xarxa de contactes, les seues xarxes socials, o com superar una entrevista de treball”.

L’objectiu final del curs és despertar la iniciativa de les persones que es troben sense treball, ajudant-los a definir la seua meta de treball en el context socioeconòmic actual i que siguen capaços de desenvolupar “la seua ruta de l’ocupació” en aquesta cerca. Per a això, treballaran aspectes com l’actitud proactiva, la gestió de l’estat d’ànim, la confiança, la motivació i el compromís.

La formació inclou dues sessions grupals i també tutories individuals per a establir estratègies personalitzades, revisar el curriculum vitae, eines per a arribar a les empreses amb major eficiència, a més de realitzar pràctiques per a afrontar una entrevista de treball.

El curs serà impartit per Vigela Lloret, Economista i MBA, a més d’Experta en Intel·ligència Emocional, Coach Professional i Especialista en habilitats per a la Venda i la Comunicació.

Informació i Inscripcions

Les persones interessades a assistir a aquesta formació que té places limitades poden dirigir-se ja al Viver d’Empreses (Av. Federico García Lorca, 6) o bé contactar en el núm. 96 680 4040.

La inscripció és gratuïta per ordre de reserva i, en cas d’haver-hi molta demanda, tindran preferència les persones empadronades a Finestrat.

GABINET DE PREMSA (11/10/2022)