Nova edició del curs de carnisseria de Finestrat per a fomentar la inserció laboral en situació de desocupació

Esdeveniments culturals de les nits d’estiu a Finestrat
20/07/2020
Finestrat intensifica les mesures a la platja per a garantir el compliment del Pla de Contingència Anti COVID-19
21/07/2020

Des de la Regidoria d’ocupament de l’Ajuntament de Finestrat han convocat una nova edició del Curs de Carnisseria dirigit a potenciar la inserció laboral de les persones empadronades i en situació de desocupació. Aquesta formació es desenvoluparà del 7 al 30 de setembre en el Viver d’Empreses on tindrà lloc la part teòrica i, la part pràctica, en la cuina municipal de la Plaça de la Unió Europea. El curs és gratuït gràcies a la col·laboració de la Diputació d’Alacant i les places són limitades. Per a participar, les persones interessades poden telefonar al Viver d’Empreses (96 680 40 40) o enviar un correu a l’adreça empleo@finestrat.org
En paraules de l’alcalde de Finestrat, Juan Francisco Pérez, “en aquesta crisi sociosanitària que està patint la societat en general a causa de la pandèmia del COVID-19 creiem que el principal problema al qual ens enfrontarem és l’ocupació. D’ací, que l’Ajuntament de Finestrat insistirà a invertir en la formació dels seus ciutadans per a ajudar-los a trobar un treball. Per això, hem organitzat ja un curs d’inserció laboral en matèria d’oficis com és el sector de carnisseria, molt demandat per les superfícies comercials de la zona”. Aquesta formació ja es va celebrar en 2018 amb totes les places ocupades i un percentatge pròxim al 50% d’inserció laboral “i cosa que és més important, molts dels participants hui continuen treballant com a carnissers. Per tant, repetim l’experiència aquest mes de setembre, continuarem apostant per la formació i la creació d’ocupació que és la millor prestació social”.
POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE L’ALCALDE, JUAN FRANCISCO PÉREZ, ACÍ

L’alcalde també va agrair la col·laboració de la Diputació d’Alacant “en aquestes actuacions que ens permeten als municipis més xicotets continuar invertint en formació i generació d’oportunitats de treball entre els nostres veïns”.
GABINET DE PREMSA (20.7.2020)