Nova donació de sang al Centre Social la Cala de Finestrat: dilluns 18 de juliol

Apertura del Estiu Cultural Finestrat con la Trobada de la Cançó de la Mar y el saxofonista Román Rodríguez
08/07/2022
Intensifiquen els treballs de fumigació del mosquit tigre a Finestrat
12/07/2022

Des de la Regidoria de Sanitat de l’Ajuntament de Finestrat informen que aquest pròxim dilluns, dia 18 de juliol, se celebra una nova jornada de donació de sang que tindrà lloc al Centre Social La Cala en horari de 16.30 a 20.30 hores. A més, en agraïment als donants obtindran un descompte del 30% en el preu de l’entrada a Aqualandia i del 50% a Terra Mítica i Mundomar.

L’edil de Sanitat, Nati Algado, va fer una crida a la població que és donant per a acudir aqueix dia a la cita i també a fer-se nous donants: “Les donacions són sempre necessàries però especialment a l’estiu que és quan detectem que cauen el nombre de donants per circumstàncies com estar de vacances o amb horaris diferents. Per això, fem una crida a acudir a la Cala dilluns que ve i així cobrir les necessitats dels centres hospitalaris Ser donant és ser solidari, sociable, sensible, optimista i vital. Per això, us agraïsc per endavant la vostra participació i us anime a fer-vos donants.”

 

Requisits per a donar sang

Quant als requisits és necessari tindre entre 18 i 65 anys d’edat, portar el DNI, pesar més de 50 kg, acudir ben hidratat i mai en dejú. Els homes poden donar 4 vegades a l’any i les dones, 3, deixant un descans de 2 mesos entre donacions.

En cas de tindre o haver tingut febre o afeccions respiratòries en els últims 14 dies no es pot acudir a donar sang; tampoc si està en quarantena per contacte amb una persona malalta de COVID-19.

(GABINET PREMSA.12.7.2022)

El descompte l’obtindrà el donant + 3 acompanyats al presentar el carnet de donant en l’accés als parcs.