Nova Campanya d’Esquí per a Joves 2021-2022

Finalitzen les Obres d’Ampliació del Cementeri de Finestrat
22/10/2021
I Jornada Serra Neta al Puig Campana
25/10/2021

ELS MAJORS DE 12 ANYS VACUNATS HAURAN DE PRESENTAR EL CERTIFICAT COVID

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Finestrat presenta les noves escapades a la neu per a aquest curs. Les excursions, organitzades pel Club d’Esquí d’Altea, s’ofereixen al costat dels Ajuntaments de Finestrat, Altea, La Nucia, L’Alfàs del Pi, Polop, La Vila Joiosa, Callosa d’en Sarrià i Benifato.

Enguany, i encara que les circumstàncies hagen millorat, les excursions es realitzaran amb tots els protocols i segur anticovid de prevenció i protecció. I tots aquells que decidisquen viatjar hauran de complir amb les normes sanitàries que el Govern Francés, en el cas de viatjar als Alps, i l’espanyol, per a Boi Taull i Vaquèira, establisquen en les dates del viatge.

En aquest sentit, la regidora de Joventut de Finestrat, Nati Algado, va assegurar que els viatges, així com les estades en les estacions d’esquí es facen amb totes les garanties. Els majors de 12 anys vacunats hauran de presentar el Certificat Covid Unió Europea. ” Això any ho fem amb més il·lusió, si cap, perquè l’any passat no ho vam poder realitzar per les circumstàncies del covid. En els viatges s’inclou el desplaçament, l’estada als hotels i les classes i el material d’esquí. Aprofite aquesta oportunitat per a convidar als joves per a gaudir de l’esport de la neu, per a conéixer gent nova”

POTS ESCOLTAR DECLARACIONS REGIDORA JOVENTUT NATI ALGADO

En aquesta campanya s’ofereixen tres excursions repartides entre desembre, gener i febrer. Els destins seran:

  • Els Alps-Val Thorens del 3 i l’11 de desembre amb estada a peu de pista i un preu de 457 euros
  • Vaquèira del 23 i el 28 de gener amb estada en un hotel de Vielha Baqueira by Meliá i amb habitacions dobles o triples a un preu de 570€ i 590€ respectivament
  • Boi Taull del 20 al 25 de febrer amb estada en hotel Snö Vall de Boi amb dues opcions de 490€ i 460€

Les inscripcions estan obertes en el Centre Juvenil de Finestrat al carrer La Fonteta, 39, del centre històric de Finestrat. També podeu contactar amb nosaltres a través de les nostres xarxes socials @joventutfinestrat . Hi ha places limitades.