Nou curs de monitor/a d’activitats en temps lliure infantil i juvenil al Centre Juvenil Finestrat

Ampliem les Càmeres de Trànsit en diferents Urbanitzacions de Finestrat
25/05/2023
Mostra de fi de curs amb el Taller Infantil de Teatre de Finestrat i la seua obra “El Mago de Oz”
30/05/2023

LA REGIDORIA DE JOVENTUT LLANÇA UNA NOVA EDICIÓ D’AQUESTA FORMACIÓ AMB EIXIDES LABORALS COM A CAMPUS D’ESTIU I MENJADORS ESCOLARS

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Finestrat llança una nova convocatòria del Curs de Monitor/a d’activitats de temps lliure educatiu infantil i juvenil. Un curs que permet diferents eixides laborals com treballar campaments escolars, campus d’estiu, ludoteques, hotels, tallers d’animació, menjadors escolars, granges-escola, càmpings o albergs, entre altres.

La formació es realitzarà al Centre Juvenil de Finestrat (centre històric) en horari de 9.00 a 14.00 hores des del 3 al 28 de juliol de manera presencial. L’edat mínima és de 17 anys. Són 310 hores de curs, de la quals 150 hores són lectives i les altres de pràctiques.

En paraules de la regidora de Joventut, Nati Algado, “us recordem que encara sou a temps d’apuntar-vos a aquest curs de formació. És important per a tots aquells joves que vulguen ampliar el seu currículum, la seua preparació i les seues eixides laborals per a treballar en espais relacionats amb l’oci educatiu infantil i juvenil com els campus d’estiu, els menjadors escolars, animació en establiments turístics. Així que us anime a aprofitar aquesta oportunitat per a aconseguir aquesta titulació que està homologada per l’IVAJ.”

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE LA REGIDORA, NATI ALGADO, ACÍ

Les inscripcions estan obertes fins al 20 de juny o fi de places. El preu ascendeix a 125€.

Si vols més informació, pots contactar amb el Centre Juvenil Finestrat a través del telèfon i WhatsApp 606 936 432 o mitjançant el correu electrònic joventut@finestrat.org.

En finalitzar el curs els participants obtindran la Titulació Homologada per l’IVAJ (Institut Valencià de la Joventut).

Gabinet de Premsa: 30/05/2023