Nou cap d’Agrupació local de Voluntaris de Protecció civil de Finestrat

Les brigades culminen els treballs de fumigació de la processionària en les zones verdes municipals de Finestrat
18/02/2020
Finestrat inverteix 35.000€ en la reparació de danys causats pel temporal Glòria en la zona poliesportiva de La Foia
18/02/2020

LA REGIDORIA DE SEGURETAT FA UNA CRIDA PER A SUMAR MÉS VOLUNTARIS A L’AGRUPACIÓ DE FINESTRAT

Des de hui Finestrat compta amb nou Cap de Voluntaris de l’Agrupació Local de Protecció Civil amb l’objectiu de donar un nou impuls a aquesta agrupació que en l’actualitat compta amb 3 voluntaris, a més del responsable acabat d’anomenar, Luis Alfredo Zapata. En el moment del nomenament va estar present l’alcalde, Juan Francisco Pérez, la regidora de Seguretat Ciutadana, Mª Dolores Viudes i l’Inspector Cap de la Policia Local, Agustín Rubio.

Com va indicar l’edil, Mª Dolores Viudes, “des de l’any 2008 Finestrat compta amb aquesta Agrupació local que, de manera altruista i solidària, es coordina amb la Policia Local per a vetlar per la seguretat de les persones en esdeveniments, a més de la gestió de situacions d’emergències. Per això, des d’ací la meua enhorabona al nou Cap pel seu recent nomenament i mon reconeixement a tots els voluntaris que, com Luis Alfredo Zapata, col·laboren de manera desinteressada amb aquesta Regidoria. A més, volem aprofitar aquest nomenament per a fer una crida especial a totes les persones interessades a implicar-se en la nostra agrupació local de Protecció Civil per a sumar més voluntaris”. Per a inscriure’s, les persones interessades poden dirigir-se a les dependències de la Policia Local (Plaça La Torreta, 9) de dilluns a divendres, en horari de 8:00 a 14:00 hores.

Les Agrupacions Locals de Voluntaris de Protecció Civil són organitzacions de caràcter humanitari i altruista que actuen de manera desinteressada i solidària en benefici de les persones, els béns i el medi ambient. L’actuació de l’Agrupació Local de Voluntaris de Protecció Civil se centrarà, de forma permanent i regularitzada, en el camp preventiu i operatiu de col·laboració als requeriments de la Regidoria, d’acord amb el que preveu el Pla Territorial Municipal i en els Plans d’Actuació enfront de Riscos Específics i en actes de pública concurrència.

(GABINET PREMSA.18.2.2020)