Nit de “Riures en valencià” a Finestrat

En marxa la campanya anual de vacunació antiràbica a Finestrat
23/07/2020
Finestrat llança una campanya dirigida als joves per a conscienciar sobre l’obligatorietat d’usar la mascareta per a frenar la propagació del virus
28/07/2020

Nit de “Riures en valencià” la que es va viure el dissabte a la Plaça de la Unió Europea de Finestrat amb María Juan, María Zamora i Carol Tomás, seguint totes les mesures de seguretat anti COVID-19

Al final de l’espectacle el regidor de Cultura, Héctor Baldó, i els edils, Nati Algado, Tomás Sellés i Víctor Darío Llinares, van felicitar les artistes per aquest espectacle tan divertit que compta amb la col·laboració de la Diputació d’Alacant dins de les “Subvencions per al foment de la llengua i la cultura popular valenciana.

Esdeveniments a l’agost

A l’agost seguirà la cultura tant a la Cala com al centre històric. Aquest dissabte, dia 1, tornarà la música en directe a la platja a càrrec de “Guillermo Carmena’s Band”. Serà a les 22.00 hores, a la Plaça de l’Àmfora. I el dia 8 d’agost se celebrarà al centre històric el teatre familiar “Las aventuras del joven principito”, d’Adán Rodríguez. Aquesta adaptació està inspirada en la famosa novel·la “El Petit Príncep” en la qual el seu autor, Antoine de Saint-Euxpéry, proposa un viatge iniciàtic a través de la imaginació, la màgia, la sensibilitat i la saviesa dels seus personatges. Aquesta representació teatral, recomanada per a tota la família i xiquets a partir dels 6 anys d’edat, es podrà gaudir el dissabte, dia 8 d’agost, a les 22.00 hores, en la Plaça de la Unió Europea.

Aquest esdeveniment compta amb el suport de la Diputació d’Alacant a través de les “Subvencions per a la realització d’activitats culturals, musicals i escèniques (anualitat 2020)”.

Exposició LUGARES de la Fundació Frax

A més, fins al pròxim 18 de setembre es pot visitar en el Museu de Finestrat l’exposició “LUGARES” composta per quadres d’artistes que han exposat en la Fundació Frax i que forma part de la mostra itinerant “Descobreix els nostres artistes” que promou la Diputació d’Alacant. La primera parada d’aquesta mostra és Finestrat amb 14 obres el fil conductor de les quals són la representació de llocs com el paisatge muntanyenc del Puig Campana, el barri antic d’Altea o les salines de Santa Pola.

L’horari de visita al Museu és de dilluns a divendres, de 10.00 a 14.00 hores i també hi ha l’opció de visita fent reserva prèvia al correu electrònic museu@finestrat.org o telefonant al 660 70 54 20.