Neteja dels Fons Marins de la Cala de Finestrat

La 28a Costa Blanca Cup també es juga a Finestrat
04/07/2022
Finestrat convoca, un any més, la subvenció per a xiquets/es menors de 3 anys que participen en l’Escola Infantil d’Estiu EMUFI
04/07/2022

L’Associació Esportiu-Cultural Marina Baixa, composta per bombers i policies locals, participa en la jornada anual de neteja dels fons marins de la Cala de Finestrat. Una activitat que compta amb el suport de la regidoria de Medi Ambient de Finestrat. L’objectiu comprovar l’estat i netejar els fons marins de la Cala però sobretot, també conscienciar a tots els ciutadans i usuaris de les nostres platges de la necessitat de cuidar les nostres mars.

“Des de primera hora del matí un grup de bombers de la Marina Baixa i agents de la Policia Local de Finestrat s’han submergit en les aigües la nostra platja en la zona de la plaça de l’Àmfora i en el paratge del Sorigueret. Cada any, és veritat, que recullen menys residus, però des de l’Ajuntament de Finestrat i des de la Regidoria de Medi Ambient creiem necessària aquesta jornada de conscienciació” va comentar l’edil de Medi Ambient, David Alarcón, qui va agrair el treball de tots els participants.

 

 

 

POTS ESCOLTAR DECLARACIONS REGIDOR DE MEDI AMBIENT, DAVID ALARCÓN, ACÍ

 

Aquesta jornada de neteja ve a reforçar el treball diari de manteniment que des dels Serveis de Neteja de l’Ajuntament de Finestrat es realitza durant tot l’any, i especialment durant aquests mesos d’estiu en la Cala.