Neteja de fons marins a la Cala de Finestrat

Resultats analítiques arena i aigua de la platja de la Cala de Finestrat
05/07/2019
Comença el “Campus d’Art” de Finestrat en el que els participants cultiven les seues habilitats artístiques i, com a novetat, cuidaran el seu propi hort
05/07/2019

 Ahir va tindre lloc a la Cala de Finestrat una jornada de neteja de fons marins a càrrec de voluntaris de l’Associació Deportivo-Cultural Marina Baixa en col·laboració amb la Regidoria de medi ambient de l’Ajuntament de Finestrat. D’esta manera, a primera hora del matí uns 15 bombers i també agents de la Policia Local de Finestrat es van submergir en les aigües de la platja finestratina, en la zona de l’antic Ánfora i també pel Xorigueret, per a netejar el fons de residus, principalment llandes i plàstics, que van traslladar fins a la vora des de taules de pàdel surf.

El regidor de Platja i de medi ambient, David Alarcón, va agrair a tots els participants aquesta jornada de neteja “que realitzen tots els anys, després de la Nit de Sant Joan, per a extraure residus com a botelles, bots i bosses. És una col·laboració totalment altruista que ve a reforçar el treball diari de manteniment que realitzem en la nostra Cala i que ens ha tornat a fer mereixedors de la distinció internacional Bandera Blava”.
(GABINET DE PREMSA: 5.07.19)