Nadal solidari a Finestrat amb la donació de l’associació britànica “Giving4Giving”

L’Ajuntament de Finestrat invertirà 50.000€ en la rehabilitació de l’Església parroquial de Sant Bertomeu
18/12/2018
L’alcalde va rebre a la directiva de l’Associació de Dones de Finestrat per a agrair-los la seua col·laboració en aquest 2018
19/12/2018

Des de l’associació britànica “Giving4Giving” han donat productes alimentaris que seran distribuïts des de la Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de Finestrat entre les famílies en situació de major vulnerabilitat. El Primer Tinent d’Alcalde, Víctor Darío Llinares i la regidora de Residents d’Altres Nacionalitats, Victòria Curtis, junt amb la treballadora de Serveis Socials, Rosa Mª Muñoz, van acudir a l’arreplega d’aquests articles i van mostrar la seua gratitud al president de l’associació, Gary James Burr, per aquesta donació plena de solidaritat.

En paraules del Primer Tinent d’Alcalde, Víctor Darío Llinares, “estem molt agraïts a l’associació benèfica Giving4Giving perquè aquesta aportació ens permet ajudar un poc més a les famílies de la nostra localitat que atenem des dels Serveis Socials municipals. I és un gest solidari que s’agraeix especialment en aquestes dates nadalenques”. La donació efectuada des de l’associació que presideix Gary James es distribuirà junt amb les aportacions que també arriben des del Banc d’Aliments d’Alacant.

(GABINET PREMSA.18.12.2018)