Multitudinària festa de Sant Antoni del Porquet a Finestrat

L’alcalde va assistir a l’obertura de Villa Morena en el nucli històric tradicional
28/01/2020
L’alcalde i el president de Diputació van visitar a Madrid l’Innovation Center de Telefónica, proveïdor de la connectivitat en el Puig Campana
28/01/2020

Veïns i visitants es van donar cita ahir en la Plaça La Torreta de Finestrat per a compartir la festivitat de Sant Antoni del Porquet, primer esdeveniment del calendari de tradicions en la localitat. Organitzat per la Llampuga Comissió 2020 i el suport de la Regidoria de Festes nombrós públic va participar en la subhasta de lots a benefici de les festes patronals d’agost. Uns lots confeccionats amb les donacions realitzades durant el cap de setmana pels propis veïns durant l’arreplegà que es realitza, en primer lloc, per les partides rurals i, en el matí del diumenge, pel nucli històric.

L’acte va començar amb la benedicció d’animals per part del rector, el Sr. Vicent Castaño, i la posterior subhasta i una barra a preus populars per a tots els assistents. El regidor de Festes, Héctor Baldó, va donar les gràcies per la massiva assistència i va felicitar a la Llampuga “per l’organització d’aquesta festivitat que va ser posposada el passat cap de setmana a causa del temporal i que aquest diumenge ens ha reunit a tants finestratins per a celebrar, tots junts, Sant Antoni del Porquet”.

GABINET DE PREMSA (27.1.2020)