Multitudinària arrancada de “Sensacions d’Estiu” de Finestrat amb més de 500 persones en la XXII Trobada de la Cançó de la Mar

Finestrat es consolida com a pol d’atracció empresarial amb l’arribada de noves marques com BRICOMART i PORCELANOSA
16/07/2019
Compte arrere per al Torneig 4 x 4 de Vòlei Platja més antic d’Espanya que se celebra cada 15 d’agost a la Cala de Finestrat
19/07/2019

Més de 500 persones van assistir en la nit del dissabte en la Cala a la XXII Trobada de la Cançó a la Mar, esdeveniment amb què s’inaugura la programació cultural “Sensacions d’Estiu” de Finestrat. El regidor de Cultura, Héctor Baldó, va obrir aquesta agenda estival amb les paraules que va dirigir a tots els assistents: “Hui rendim tribut a la Mare de Déu del Carme, patrona dels mariners, amb aquesta trobada de corals en què participen la Unió Musical de la Nucia, la Coral Amics Cantors d’Elx, el Cor d’Adults de l’Escola Europea d’Alacant i l’amfitriona, l’Agrupació Coral de Finestrat. Per a mi, va afegir, que sóc músic de vocació i formació, no pot haver-hi millor manera d’inaugurar la programació cultural de l’estiu”.

L’endemà, ahir diumenge, la música va continuar a la Cala amb el concert que va oferir la Unió Musical de Polop davall la batuta del director d’orquestra de Finestrat, José Vicente Algado, també amb un èxit important de públic.

La programació estival segueix avant fins mitjan d’agost, com va assenyalar el regidor de Cultura. “Tindrem esdeveniments per a tots els públics i per a tots els gustos, tant a la Cala com en el nucli històric tradicional, la qual cosa representa una excusa idònia per a visitar i descobrir el nostre poble, si encara no ho coneixen”.

L’agenda Sensacions “d’Estiu continuarà” dissabte que ve, dia 20, amb la «Festa de la Cervesa» a càrrec de la Comissió de Festes 2019 (Barraca El Poltro) el diumenge 21 arriba el sainet a l’Auditori el Castell amb “En ma casa no hi ha conflictes” a càrrec d’Els Teatrer’s; el dissabte 28 continua sonant la música, en aquest cas en la Plaça del Poble, amb el concert de la Rondalla Cordes i Veus de la Font del Molí de Finestrat; i el diumenge 28 tornen els esdeveniments a la Cala amb el teatre infantil “Pim, pam, plum.”

En el mes d’agost els “Sensacions d’Estiu” ens porten un teatre infantil itinerant titulat “Astronauta Llunàtic”. El dissabte 10 haurà excursió de “costejament” per la costa de la comarca i, a la nit, arriben les nits de Jazz a l’Ermita del Castell amb “Alonis Band”; l’endemà, diumenge 11 d’agost, se celebrarà el concert d’intercanvi musical de la Banda Juvenil de la Unió Musical de Polop i la Banda Juvenil del Centre Musical Puig Campana. El dimecres 14 d’agost torna el teatre al nucli històric tradicional amb l’obra “El tresor de Benimassot” mentres que els dies 14 i 15 el millor vòlei platja prendrà la Cala de Finestrat amb la Final del Campionat Autonòmic A2 masculí i femení i amb el Torneig 4 x 4 més antic de Vòlei Platja que se celebra a Espanya des de fa 42 anys.

La clausura d’aquesta programació serà, com ve sent costum, el 15 d’agost amb el concert de clausura del Centre Musical Puig Campana i l’Agrupació Coral de Finestrat.

Una vegada finalitzada aquesta programació es dóna pas a les festes majors patronals de Finestrat que se celebren del 22 al 25 d’agost, amb un esdeveniment previ de gran protagonisme com és el Concurs de Paelles, el diumenge 18.

Tota la programació, tant de juliol com d’agost, es pot consultar en la pàgina web municipal (https://www.ayto-finestrat.es/agenda/) i en les xarxes socials institucionals.

GABINET DE PREMSA (15.07.19)