Multitudinari Mercat Nadalenc al centre històric de Finestrat

PROGRAMA MERCAT DE NADAL FINESTRAT I HORARI AUTOBÚS
16/12/2022
Per Nadal… Finestrat regala Igualtat
21/12/2022

 

Multitudinari Mercat de Nadal de Finestrat amb centenars de persones que van assistir en la nit d’ahir a l’encesa de l’arbre de la Plaça del Poble i a la gran nevada que va caure sobre tots els assistents al ritme de la música.
El mercat nadalenc va continuar aquest matí amb la visita institucional de l’alcalde Juanfran Pérez Llorca, al costat de membres de la Corporació. Van recórrer més de 40 llocs de gastronomia típica, decoració nadalenca, artesania tradicional, a més de comptar amb la presència del Pare Noel i personatges de Disney com Mickey i Minnie. En el transcurs del recorregut també van fer lliurament dels premis als guanyadors del XV Concurs de Postals Nadalenques que organitza la Regidoria de Joventut de Finestrat. En la categoria Infantil, Carla Boender, de 5 anys d’edat; en categoria Júnior, Eric Castaño, de 8 anys d’edat; i en categoria Júnior +, Taia Gedde, d’11 anys, van ser els guanyadors entre més de 200 postals presentades. Aquesta última postal, la de Taia Gedde, també ha sigut la triada com a felicitació institucional per al Nadal 2022.

FINESTRAT. MERCAT DE NADAL

L’alcalde, Juanfran Pérez Llorca, va afirmar que “Finestrat té un encant molt especial que s’accentua especialment quan arriben aquestes dates nadalenques amb la decoració i també amb la celebració d’aquest mercat en el qual participen moltes agrupacions locals com la Comissió de Festes, l’Associació de Dones, els centres educatius, l’església parroquial… també artesans de Finestrat. Així que molt agraït per la resposta de veïns als quals també els facilitem el desplaçament en un autobús des de la Cala, amb parada en urbanitzacions”.

FINESTRAT. MERCAT DE NADAL

El mercat nadalenc continua al centre històric tradicional aquesta vesprada amb disc infantil, a les 17.30 hores, la visita del Pare Noel a partir de les 18.00 hores i l’actuació musical de “Calm the Rage”. I demà diumenge amb l’animació de nadales en directe, la recepta popular de la cuina finestratina com és “l’arròs amb fesols i naps” contacontes, tallers infantils, pintacares, la música de “GATSBY4” … I tot això embolicat per l’encant del centre històric tradicional de Finestrat per Nadal.

FINESTRAT. MERCAT DE NADAL