Multitudinari cap de setmana de paelles i jornada per al record de pilota valenciana a Finestrat

Programa Actes Festes Patronals Finestrat 2023
17/08/2023
Finestrat comptarà amb PUNT VIOLETA en les seues Festes Patronals
22/08/2023

En ple compte arrere cap a les seues festes patronals Finestrat va viure un multitudinari cap de setmana amb motiu del “Dia de les Paelles” i la jornada de pilota valenciana. Nombrós públic es va donar cita al carrer Nou per a participar en aquesta tradicional jornada de festa i de gastronomia en la qual es van cuinar més de 50 paelles. La banda Tropical va omplir de música aquest esdeveniment que es va prolongar durant la vesprada amb festa de l’espuma, sessió de Dj’s i graellada popular.

 

 

Diumenge 20, Dia de la Pilota Valenciana

El diumenge el carrer Castellets estava “de gom a gom” per a seguir la jornada de pilota valenciana. Al matí va jugar l’Escola de Finestrat i la de Sella. Ja a la vesprada, partida de jugadors locals que va enfrontar a velles glòries enfront de joves promeses i va acabar en empat.

A continuació, va haver-hi un reconeixement per part de la Comissió de Festes MiniTofols 2023 al Club de *Pilota de Finestrat que presideix Eusebio Martorell. En aqueix acte els van acompanyar l’alcalde Juanfran Pérez Llorca, la regidora d’Esports, Beatriz Quintillán i l’elenc de jugadors que va disputar la partida professional. En l’equip dels “Rojos”, Genovés II, Giner de Murla, Carles del Genovés, Jandro Miravalles i Santi de Finestrat; i els “Blaus”, Martines del Campello, Pere Roc II de Benidorm, Nacho de Beniparell, Pau de Sella i Jaume de Finestrat. Van ser 2 hores i 45 minuts d’una vibrant partida que va acabar guanyant l’equip de “Rojos” per 7 a 8.

“D’aquesta manera tan multitudinària comença el compte arrere, ara sí, per a les festes patronals en honor a Sant Bertomeu i el Santíssim Crist del Remei que arranquen oficialment aquest dijous, dia 24, el mateix dia de Sant Bertomeu, va assenyalar l’edil de Festes de Finestrat, Sara Llorca. “Serà amb el volteig de campanes, la Baixada del Santíssim Crist del Remei des de l’Ermita, l’arreplegà de barraques i el pregó. Tot això serà el dijous 24. Tot llest ja per a les festes patronals de Finestrat 2023.”

Per al dimecres 23 la Comissió ha preparat també diversos actes lúdics com el cercaviles de la Comi per la Cala (18.00 hores); la Gran Revista Tribut a Camilo Sesto (Plaça del Poble), una innovadora “arreplegà” nocturna i la tradicional Cordà en la seua versió infantil sobre les 23.30 hores i, seguidament, la Gran Cordà (carrer Fonteta).

Les Festes Patronals estan organitzades per la Comissió de Festes MiniTofols 2023 comptant amb el suport de la Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Finestrat.

Consultar programa complet d’actes ACÍ

GABINET DE PREMSA (21/08/2023)