Mostra de fi de curs amb el Taller Infantil de Teatre de Finestrat i la seua obra “El Mago de Oz”

Nou curs de monitor/a d’activitats en temps lliure infantil i juvenil al Centre Juvenil Finestrat
30/05/2023
“PUIG CAMPANA A BANDA”: Concert de la Banda Juvenil de Finestrat amb els Alumnes del Col·legi del Centre històric
01/06/2023

SERÀ AQUEST DIUMENGE 4 DE JUNY A LA SALA D’ACTES DE LA CASA DE CULTURA DE FINESTRAT

Els i les alumnes del taller de teatre infantil representen aquest diumenge una adaptació d’El Mago de Oz per a posar fermall final a aquest curs. Aquesta representació teatral tindrà lloc a la sala d’actes de la Casa de Cultura, aquest diumenge, 4 de juny, a les 18.30 hores.

La directora del taller, Ana Maestre, ha avançat que aquesta obra “és la nostra divertida adaptació d’aquesta obra coneguda per tots, xicotets i majors. Els escolars convertits en actors i actrius donaran vida als personatges i resoldran tot tipus de situacions a ritme de les famoses cançons d’aquesta divertida història”.

El grup infantil de teatre està compost per xiquets/es d’edats entre els 6 i els 11 anys que, durant les sessions d’assaig, aprenen el valor de treballar en equip, la cooperació, la improvisació i el respecte. “Tot això ho fan a través del teatre i el joc dramàtic, va indicar la directora del taller, Ana Maestre, amb exercicis d’expressió corporal i vocal que venen genial per a perdre la por escènica”.

Com tots els anys per aquestes dates, els escolars del taller infantil de teatre posen el fermall final al curs amb l’adaptació d’un clàssic en la qual demostren les seues habilitats escèniques adquirides durant les classes.

En aquest sentit l’edil de Cultura de l’Ajuntament de Finestrat, Héctor Baldó, va recordar que “sempre hem penjat el cartell de complet a la Casa de Cultura amb els xiquets del taller de teatre de Finestrat. Primer va ser amb “El loco cuento de todos los cuentos”, després “Alicia al país de les meravelles” seguit de Aladdín i ara és el torn del Mago de Oz. La meua enhorabona a la directora del Taller, Ana Maestre, i a tots els escolars que cada any se superen”.

L’entrada a l’obra és totalment lliure fins a completar aforament de la Casa de la Cultura de Finestrat.

GABINET DE PREMSA (31.5.2023)