Millora i condicionament del Parc Font de Carrè de Finestrat

L’alcalde qualifica d’extrema gravetat la decisió del Ministeri d’Hisenda de quedar-se els estalvis dels Ajuntaments
04/08/2020
L’adaptació teatral d’El Petit Príncep arriba aquest dissabte al centre històric de Finestrat
06/08/2020

El regidor de Parcs, Jardins i Manteniment de l’Ajuntament de Finestrat, Tomás Sellés, va visitar el Parc Font de Carrè on s’estan executant els treballs de millora i condicionament dels jocs infantils i les pèrgoles. A causa del pas del temps aquests equipaments presenten una deterioració considerable i necessitaven la posada a punt mitjançant l’ajust i reposició de components, treballs de pintura, reforç de seients i taulers. En les pèrgoles, a més, han tintat la fusta i han desmuntat el sostre per a col·locar taulers nous en els quals han incorporat tela asfàltica.

“La zona de jocs infantils ja està a la disposició dels veïns i turistes que visiten Finestrat”, va informar el regidor, Tomás Sellés. “I en les pèrgoles continuarem treballant durant les pròximes jornades per a culminar aquests treballs i habilitar totes les àrees d’aquest parc tan bonic per a oci i gaudi de tota la població”.

El parc Font de Carrè es troba en l’entrada al centre històric, compta amb àrea enjardinada amb jocs infantils en fusta, pèrgoles per a l’oci i l’esplai, a més de ser l’espai on està enclavat el Museu de Finestrat.

(GABINET PREMSA.5.8.2020)