Milers de visites a Finestrat per a viure i gaudir amb la seua Mercat Gastronòmic i Tradicional de Finestrat

El Secretari Autonòmic de Turisme lliurament a l’alcalde de Finestrat la distinció de municipi turístic en el nivell màxim d’Excel·lència
26/04/2022
Curs de Recursos i Tècniques d’Animació per a Monitors de menjador escolar i aules matineres
28/04/2022

Finestrat. Mercado de productos tipicos y gastronomia

Després del Mercat… toca fer balanç.

Així es va pronunciar l’alcalde, Juanfran Pérez Llorca, després d’un cap de setmana de “Mercat Gastronòmic i Tradicional” en el qual estimen que les visites han arribat a més de 5.000 persones en cada jornada. “El balanç és molt positiu. Hem percebut molta alegria, molta efusivitat. Pel que ens diuen els comerciants s’han batut rècord de vendes. En comparació amb els anys anteriors a la pandèmia hem notat un augment considerable de les visites, també des d’altres províncies com Múrcia o València on hem incidit enguany en publicitat, la qual cosa ha permés donar a conéixer el nostre centre històric tradicional entre públic que no el coneixia”.

VER ÁLBUM COMPLETO FOTOS FACEBOOK PINCHANDO https://bit.ly/3rQLwpW

Les novetats incorporades enguany com els pàrquings alternatius en la zona esportiva i l’autobús llançadora de connexió al Mercat han tingut molt bon acolliment “perquè va ser un sense parar de pujar i baixar visitants des dels aparcaments al mercat”. “Així que molt satisfets i ja treballant en pròxims esdeveniments per a continuar dinamitzant l’economia local i atraient visites a Finestrat i al seu centre històric tradicional”.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE L’ALCALDE, JUANFRAN PÉREZ LLORCA, ACÍ