Michelle Eliméndez, Alexia Margarina Atrotinat i Lucas Lloret són els guanyadors del Concurs de Postals Nadalenques de Finestrat

L’Ajuntament de Finestrat renova el conveni de col·laboració amb el Club de Pilota Valenciana per a continuar donant suport a l’esport autòcton per excel·lència.
09/12/2020
Finestrat es prepara per a l’arribada del Pare Noel a la Cala i el Campament Reial al centre històric
10/12/2020

El XIII Concurs de Postals nadalenques de l’Ajuntament de Finestrat, organitzat des de la Regidoria de Joventut, ja té guanyadors en les tres categories convocades. El premi en la Categoria Infantil ha sigut per a Lucas Lloret Major, de 4 anys d’edat; en Categoria Júnior ha guanyat la postal d’Alexia Margarina Ajado Stelian, de 7 anys; i en la Categoria Júnior + la guanyadora ha sigut la postal realitzada per Michelle Eliméndez Jermakomicz, de 9 anys d’edat.

L’alcalde de Finestrat, Juanfran Pérez Llorca, al costat de la regidora de Joventut, Nati Algado, va rebre en el Centre Juvenil als guanyadors per a felicitar-les i fer lliurament dels premis, diversos llibres i jocs educatius d’acord amb les seues edats. En aquesta edició els escolars de Finestrat han presentat més de 200 creacions. “A tots vull agrair la participació”, va indicar la regidora de Joventut, Nati Algado. “Són ja 13 anys d’aquest certamen en el qual molts xiquets de Finestrat continuen participant i passant de categoria conforme compleixen anys. Sens dubte, és tot un clàssic que s’ha consolidat en vespres del Nadal, amb la novetat d’introduir elements representatius de Finestrat, tal com han reflectit els xiquets en les seues creacions amb el nostre Puig Campana, l’Església de Sant Bertomeu o les cases sobre La Penya”.

Com totes les edicions d’aquest concurs, una de les 3 creacions guanyadores serà la felicitació institucional. I en aquesta ocasió l’Ajuntament de Finestrat felicitarà les festes amb la postal realitzada per Michelle Eliméndez Jermakomicz, guanyadora del concurs en la categoria Júnior +.

 

 

 

(GABINET DE PREMSA. 7.12.2020)