Més de 100 autònoms, micropymes i xicotetes empreses de Finestrat resulten beneficiàries de les ajudes per a pal·liar la crisi del COVID-19

Inauguració del curs Reestructuració Empresarial
06/10/2020
La Regidoria de Joventut de Finestrat llança una nova Escape Room inspirada en Harry Potter
07/10/2020

EL CONSISTORI PUBLICA EL LLISTAT DE LA 2a REMESA QUE SUBVENCIONA LA DIPUTACIÓ D’ALACANT

Els sol·licitants de la 2a línia d’ajudes que va convocar l’Ajuntament de Finestrat per a fer costat a autònoms, micropymes i petites empreses de Finestrat ja poden consultar el llistat provisional de beneficiaris en la pàgina web municipal www.ayto-finestrat.es (seu electrònica-tauler d’anuncis) i també en el mateix Ajuntament (planta baixa). Aquesta línia d’ajudes està sufragada des de la Diputació d’Alacant amb 34.912 euros i el termini per a presentar al·legacions romandrà obert fins al pròxim 20 d’octubre.

20201002_LLISTAR BENEFICIARIS DEFINITIUS I EXCLOSOS PROVISIONALS_SUBVENCIONS AUTÒNOMS, MICROEMPRESES I XICOTETES EMPRESES_FONS DIPU

Segons paraules de l’alcalde, Juan Francisco Pérez, “es tracta del 2n paquet d’ajudes que destinem des de l’Ajuntament per a autònoms i petites empreses locals. Cal recordar que va haver-hi una 1a remesa en la qual prop de 100 empreses ja van rebre una aportació econòmica per a fer front a l’impacte tan negatiu de la crisi en els seus negocis. Ara amb aquesta 2a remesa i, gràcies a la col·laboració de la Diputació d’Alacant, es podran acollir nous negocis”.
POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE L’ALCALDE ACÍ

El llistat provisional de beneficiaris, aprovat en l’última Junta de Govern, està exposat ja al públic i fins al 20 d’octubre els sol·licitants podran fer al·legacions “Per tant, entre les dues remeses més de 100 empreses locals es beneficiaran d’aquestes ajudes que superen els 82.000€ entre les dues convocatòries. Per part nostra i vist que no podem predir quant durarà la crisi, continuarem generant incentius econòmics i creant noves bases perquè totes les empreses de Finestrat senten el suport i el suport de l’Ajuntament de Finestrat”.

GABINET PREMSA.6.10.2020