Més de 60 joves van participar en la 1a jornada de la FINESTRAT ON LINE PARTY

Finestrat es prepara per a l’arribada del Pare Noel a la Cala i el Campament Reial al centre històric
10/12/2020
Vicente Llorca Climent “Tato” aconsegueix la 3a posició Sènior en la “Tres Tossals” de Gata de Gorgos
11/12/2020

ELS AFECCIONATS Al FIFA PODRAN DISPUTAR EL SEU CAMPIONAT EN LÍNIA AQUEST DISSABTE, 19 DE DESEMBRE

Més de 60 joves van participar dissabte passat en la 1a jornada de la “Finestrat On line Party”. Organitzada des de la Regidoria de Joventut per a tots els afeccionats al món dels videojocs en aquesta 1a sessió, celebrada dissabte passat dia 5, van disputar el Campionat de Brawl Stars, amb un gran èxit de participació. Per a aquesta pròxima jornada, els inscrits podran jugar el campionat d’un altre gran videojoc seguit per tots els públics, el FIFA.

En paraules de la regidora de Joventut, Nati Algado, “com sabeu, en anys anteriors hem celebrat la Lan Party de Finestrat de manera presencial i amb un gran èxit de públic. Enguany no hem volgut renunciar a un dels esdeveniments amb més afluència de participació juvenil. I per això hem optat per organitzar-ho de manera en línia. De fet, molts d’aquests jugadors ja ho fan així. La 1a jornada seguint aquesta fórmula es va desenvolupar dissabte passat i estem molt contents perquè més de 60 joves es van sumar a aquesta proposta d’oci. De cara a la 2a jornada que es disputa aquest dissabte, dia 12 dedicada al FIFA, esperem que continuen creixent les inscripcions”.  A més, entre tots els participants se sortegen packs de marxandatge d’aquests coneguts videojocs.

El campionat de Brawl Stars del dia 5 ja té guanyador i és POKY.

Per a aquest pròxim campionat, les inscripcions continuen obertes i es poden formalitzar en logrodesbloqueado.com. Per a més informació, podeu contactar a través del WhatsApp 625 35 57 17.

L’organització de la Finestrat On line Party 2020 part de la Regidoria de Joventut de Finestrat, amb el suport de logrodesbloqueado i Cloud Telecom.

(GABINET DE PREMSA.10.12.2020)