Més de 500 persones van assistir anit a l’encesa de l’enllumenat nadalenc i l’Arbre de Nadal de la Plaça del Poble a Finestrat

Finestrat signa l’Estratègia de Sostenibilitat Turística de la Comunitat Valenciana
05/12/2023
Arriba l’enllumenat solar als vials d’accés a la partida L’Alhambra i al cementeri de Finestrat
05/12/2023

Centenars de persones es van donar cita en la vesprada d’ahir a la Plaça del Poble per a assistir a l’encesa de l’enllumenat nadalenc i també de l’Arbre de Nadal que presideix aquest espai tan emblemàtic del centre històric. L’esdeveniment va comptar amb la col·laboració de l’Associació de Dones perquè va haver-hi xocolatada i xurros per als assistents.

Aquesta és una de les parades obligades en la ruta nadalenca que poden realitzar pels carrers de la localitat durant aquestes dates com el regal per a fer-se fotos en l’encreuament de La Fonteta, la representació del Betlem, en el mateix emplaçament o la decoració de la Plaça de l’Àmfora de La Cala.

L’alcalde, Juanfran Pérez Llorca, al costat de membres de la corporació municipal va ser present en aquest acte nadalenc que va congregar a nombrós públic de tota la localitat i comarca. “És un dia molt especial i molt esperat. Ha vingut molta gent a acompanyar-nos. Finestrat ja està vestit de Nadal. I en breu, el cap de setmana 15, 16 i 17 de desembre celebrem el nostre Mercat Nadalenc. Així que aquest esdeveniment ha servit d’avantsala perfecta per al que gaudirem en el nostre Mercat al qual esteu tots convidats”, va indicar l’alcalde.

 

 

(2.12.2023)