Més de 40 autònoms i pimes de Finestrat resulten beneficiaris de les ajudes per a reduir l’impacte econòmic de la inflació

Arriba l’agenda “Digues més que Bon dia” d’AVIVA FINESTRAT
18/12/2023
La Cala es prepara per a la visita del Pare Noel d’aquest dissabte 23 de desembre
19/12/2023

MÉS DE LA MEITAT DELS BENEFICIARIS REBRAN UNS 4.000€ EN AJUDES

L’Ajuntament de Finestrat ha repartit la totalitat dels 128.548€ de les ajudes per a reduir l’impacte econòmic de la inflació. En concret, més de 40 pimes, micropimes, autònoms i professionals locals han resultat beneficiaris d’aquesta última convocatòria llançada per l’Ajuntament per a esmorteir els efectes negatius de l’escalada de preus. A més, més de la meitat dels beneficiaris rebran 4.000€ en ajudes econòmiques.

En paraules del regidor d’Hisenda, Guillermo Lloret, “una vegada més l’Ajuntament està prop de les necessitats dels nostres veïns i, en aquest cas de petites empreses i autònoms. Disposàvem de 128.548€ de crèdit per a repartir i estem satisfets perquè ho repartirem íntegrament de manera que algunes pimes rebran uns 4.000€ i altres, entre 3.000, 1.000€, així com altres quantitats segons els conceptes subvencionables i justificats”.

La llista definitiva de beneficiaris va ser aprovada en l’última Junta de Govern Local, de manera que en pròximes dates es realitzarà el corresponent abonament. La línia d’ajudes ve subvencionada al 100% per la Diputació d’Alacant.

L’edil va recordar que des que va esclatar la pandèmia el consistori ha convocat més de 15 línies d’ajudes econòmiques per a fer front a la crisi socioeconòmica generada per aquesta dramàtica situació i la inflació, també motivada per la invasió d’Ucraïna per part de Rússia. “Per descomptat, donar les gràcies a la Diputació d’Alacant perquè el seu suport ha fet possible aquesta nova línia d’ajudes”.

Com a despeses subvencionables s’inclou la quota d’autònom, el lloguer mensual del local de negoci i també el 50% de les despeses d’energia elèctrica, gas i carburants necessaris per al funcionament de l’activitat, entre altres.

(GABINET PREMSA.19.12.2023)