Més de 200 jugadors participen aquest cap de setmana en el Torneig de Pretemporada del Club Voleibol Finestrat

Les alumnes del programa “ET FORMEM” comencen aquest mes les seues pràctiques laborals en la Llar provincial i el Servei d’Ajuda a domicili de Finestrat
16/09/2021
Finestrat acollirà el divendres 15 d’octubre la ITV mòbil de vehicles agrícoles, motocicletes i ciclomotors
17/09/2021

Més de 200 jugadores de tota la Comunitat Valenciana participen aquest cap de setmana en el Torneig de Pretemporada de voleibol que es disputa en el pavelló municipal de Finestrat. El Club Voleibol Finestrat amb suport de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament organitza aquest Torneig dirigit a les categories de base, aleví, infantil, cadet i juvenil. Els equips que disputaran aquest Torneig són el Club Voleibol Elx, el Platges de Benidorm, el Vòlei Grau de Castelló, el CV La Nucia i l’amfitrió, el Club Voleibol Finestrat. Durant tota la jornada de demà, dissabte 18, jugaran prop de 30 partits a 3 sets i en 3 pistes que s’han habilitat en el pavelló per a l’ocasió. Cal assenyalar que el Club Voleibol Finestrat compta amb 11 equips per a disputar aquesta temporada amb la presència de molts xiquets i xiquetes que s’incorporen per 1a vegada al joc.

En paraules del regidor d’Esports, David Alarcón, “estem en ple compte arrere per a l’inici de la temporada. Així que aplaudim aquesta iniciativa del Club Voleibol Finestrat perquè tots els jugadors i especialment els que per 1a vegada s’incorporen als equips, puguen anar familiaritzant-se amb la competició. El dissabte tindrem quasi 30 partits a 3 sets, la qual cosa serà molt dinàmic. I el diumenge vibrarem amb les trobades dels Júnior i Sènior en pista central. En definitiva, més de 200 jugadores passaran aquest cap de setmana per Finestrat, amb el que això suposa per a la promoció de la nostra localitat a través de l’esport i també de dinamització per als establiments del centre històric”. Recordar que està permesa l’assistència de públic a les graderies encara que limitada al 75% de l’aforament del pavelló.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DEL REGIDOR D’ESPORTS, DAVID ALARCÓN, ACÍ

El torneig també es disputarà el diumenge encara que només amb 2 partits per part de l’equip Júnior CC la Marina Finestrat i l’equip Sènior Medsur Finestrat. En aquest cas les trobades es jugaran en la pista central i a 5 sets “el que farà vibrar el pavelló amb el millor vòlei de la província”, va concloure l’edil.