Més de 200 jugadors de la comarca participen en el Torneig de futbol de Setmana Santa de Finestrat

Turisme organitza visites guiades pel nucli històric de Finestrat en Setmana Santa
17/04/2019
Boletín Servicios Técnicos Finestrat: Enero y Febrero 2019
17/04/2019

Des del divendres 19 al diumenge 21 d’abril el camp de futbol La Foia de Finestrat acull el Torneig de futbol de Setmana Santa. Organitzat des del club local CFUE Finestrat, en col·laboració amb la Regidoria d’Esports, s’espera la participació de més de 200 jugadors de tota la comarca.

En paraules del regidor d’Esports, David Alarcón, “es tracta del quart any que el camp La Foia acull aquest torneig de futbol en unes dates tan assenyalades com són les de Setmana Santa. Des de l’Ajuntament continuem apostant per promoure l’esport entre els més jóvens i què millor manera que fer-ho de la mà dels nostres clubs locals”.

Els equips que participaran en aquest torneig seran el CF l’Alfàs del Pi, UD Altea, CF At. Ciutat de Benidorm, CF la Nucia i l’amfitrió, CFUE Finestrat que donaran el millor de si en el terreny de joc per a alçar-se amb els trofeus guanyadors. Les categories participants en el campionat seran Infantil, Aleví, Prebenjamí i Cadets. Els partits es disputaran a partir de les 9:00 hores i l’entrega de trofeus està prevista per a les 14:30 hores de cada jornada. El divendres serà el torneig dels infantils, el dissabte li tocarà als prebenjamins i alevins i, finalment, el diumenge serà el torneig de la categoria cadet.

L’edil d’Esports va donar les gràcies a la directiva del club per l’organització d’aquest esdeveniment “perquè som conscients de l’esforç que implica portar avant aquestes competicions en què els xavals gaudisquen amb la seua afició favorita”.

(GABINET DE PREMSA: 16.04.19)