Més de 120 persones s’apunten a la III Marxa contra el càncer de mama que se celebra aquest diumenge a Finestrat

La Regidoria d’Esports de Finestrat organitza classes de danses àrabs i dansa-pilates per a adults en el pavelló municipal
15/10/2019
Xarrades informatives en els col·legis de Finestrat per a conscienciar als escolars sobre la importància de donar sang
16/10/2019

LES INSCRIPCIONS TAMBÉ ES PODRAN FORMALITZAR EL MATEIX DIA DE LA MARXA SENDERISTA PER L’ENTORN NATURAL DE FINESTRAT

Més de 120 persones s’han inscrit ja en la III “Marxa contra el càncer de mama” que organitza l’Associació de Dones de Finestrat amb el suport de l’Ajuntament en el marc del “Dia Internacional de la lluita contra el càncer de mama” que es commemora el 19 d’octubre. Les inscripcions s’han pogut formalitzar en la seu de l’Associació durant el matí d’aquest dilluns i dimarts i, les persones que desitgen apuntar-se, tindran oportunitat de fer-ho el mateix diumenge de la marxa, dia 20 d’octubre, a les 9:00 hores, en el punt de partida que és La Fonteta. La regidora de Benestar Social, María Llorca, i l’edil de Manteniment, Parcs i Jardins, Tomás Sellés, van acudir este matí a la seu per a formalitzar la seua inscripció i recolzar a l’Associació que presideix Teresa Climent en aquesta iniciativa solidària a favor de la lluita contra el càncer de mama.

La ruta senderista cobrirà 9 quilòmetres de distància, passant per les partides Benienzo i Cremats. Al terme del recorregut, l’Associació organitza un esmorzar a les portes de la seua seu en agraïment a tots els assistents.

GABINET DE PREMSA: 15-10-2019