Més de 120 empreses resulten beneficiàries de les ajudes de l’Ajuntament i la Diputació per a pal·liar els efectes de la crisi del COVID-19

Tercera victòria consecutiva de les sènior de Finestrat i començament de lliga amb victòria per als juvenils de futbol
22/10/2020
Medidas adicionales en la Comunitat Valenciana como consecuencia de la crisis sanitaria de la COVID-19 (Resolución 24 octubre)
25/10/2020

Hui ha sigut aprovat el 2n pla d’ajudes a autònoms, microempreses i petites empreses de Finestrat en el qual han resultat beneficiàries un total de 43 empreses.
L’alcalde de Finestrat, Juan Francisco Pérez, va informar que “es tracta del 2n paquet d’ajudes que destinem des de l’Ajuntament a autònoms i petites empreses locals per a pal·liar l’impacte de la crisi socioeconòmica causada per la pandèmia en els seus negocis. I que, en aquest cas, està sufragat amb fons de la Diputació d’Alacant”. Per tant, més de 120 empreses locals han resultat beneficiàries d’aquestes línies d’ajudes que superen els 82.000€ entre les dues convocatòries, la de l’Ajuntament i la sufragada des de Diputació. “Per tant, satisfet perquè aquestes empreses que tan malament l’estan passant a causa de la crisi puguen rebre ja aquesta ajuda econòmica. I molt agraït a tots els departaments municipals per la seua agilitat en la tramitació del procediment i el seu abonament”. En aquesta 2a línia d’ajudes, l’aportació econòmica per a cada beneficiari pot arribar fins als 1.100 €.

L’alcalde va agrair a la Diputació d’Alacant els fons destinats a aquestes ajudes que, en el cas de Finestrat han sigut 34.917€. I també va insistir que l’Ajuntament continuarà convocant ajudes i subvencions mentre dure aquesta crisi. “No deixarem a ningú tirat i continuarem treballant per a aconseguir minimitzar els grans perjudicis econòmics que està generant la crisi del COVID-19”, va concloure.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE L’ALCALDE ACÍ


GABINET PREMSA.22.10.2020