Més de 50 xiquets i xiquetes finalitzen la III edició de l’Escola de Volei Platja de Finestrat

Finalitzen les obres de renovació de l’asfaltat en la urbanització Terra Marina de Finestrat
13/08/2018
Olímpics com Raúl Mesa o la campiona d’Espanya Clara Lozano van participar ahir en el 41é Torneig de Volei Platja de la Cala de Finestrat
15/08/2018

HUI SE CELEBRA EL 6é TORNEIG AUTONÒMIC DE VÒLEI PLATJA I DEMÀ EL 41é TORNEIG 4 X 4 MÉS ANTIC D’ESPANYA

La Cala de Finestrat torna a convertir-se en centre neuràlgic del vòlei platja. Ahir es va celebrar l’acte de clausura de la 3a edició de l’Escola que ha organitzat la Regidoria d’Esports i el Club Voleibol Finestrat. Més de 50 xiquets/es han participat en aquesta proposta esportiva i lúdica que va començar a principis del mes de juny i que s’ha celebrat dues vesprades a la setmana. L’edil d’Esports, David Alarcón, va assistir ahir a la clausura en què a més de diversos partits es va entregar una medalla a cada alumne en agraïment per la seua participació.

El passador final a aquesta Escola ho posen dues competicions que tindran lloc en la Cala en la jornada de hui i demà. Hui es disputa el 6é Torneig Autonòmic de Vòlei Platja 2 x 2 i també la 3a edició del Torneig Popular Mixt 4 x 4. “Estem molt contents, va afirmar l’edil d’Esports, perquè hem aconseguit una participació molt elevada. Concretament, tenim 21 parelles en el Torneig Autonòmic de la Federació i 15 equips mixtos en el torneig 4×4”. El torneig se celebra des de les 10:00 fins a les 21:00 hores i, a partir de les 19:00 hores també hi haurà animació infantil amb Ronald Mc Donald’s.

Torneig 4 x 4 més antic d’Espanya

D’altra banda, demà se celebra el clàssic de l’estiu a Finestrat en la seua dimensió esportiva. Es tracta del Torneig de Vòlei Platja 4 x 4 més antic d’Espanya que es disputa des de fa 41 anys en la Cala de Finestrat. Organitzat per la Regidoria d’Esports i el Club Voleibol Finestrat aquest torneig popular, obert a la participació de tots els públics, dóna l’oportunitat de mesurar-se en la pista amb grans figures del voleibol internacional que es mantenen fidels a la cita estival a la Cala finestratina. El torneig es desenvoluparà des de les 10:00 fins a les 22:00 hores i, en total, s’han inscrit 18 equips femenins i 28 equips masculins. Al llarg de la jornada, a més dels partits de vòlei platja els assistents podran gaudir de sortejos, regals i doble sessió gratuïta de zumba amb Fitness Corpore Finestrat perquè hi haurà al matí, en el seu horari habitual (10:30 hores) i també a la vesprada, a partir de les 18:30 hores.

Comparteix les teues fotografies del torneig en xarxes amb l’hashtag #VoleyCalaFinestrat

El regidor d’Esports, David Alarcón, va agrair “el suport de col·laboradors i patrocinadors que, un any més, han fet possible que la nostra Cala de Finestrat continue sent un referent d’aquesta disciplina esportiva”. I també va informar que “durant aquestes dues jornades s’ampliarà la banda ampla i la xarxa WiFinestrat perquè tots els participants gaudixen d’una xarxa totalment gratuïta en la mateixa platja i puguen pujar totes les seues experiències a les xarxes socials. Així que vos animem a compartir en xarxes totes les fotografies del torneig amb l’hashtag #VoleyCalaFinestrat”.

GABINET DE PREMSA (14.08.18)