Més de 50 inscrits a l’Escola de Vòlei Platja de Finestrat

Analítiques aigua i arena Cala Finestrat
25/07/2017
Este cap de setmana: concert de la Rondalla i Sainet
26/07/2017

Més de 50 persones participen este estiu en les classes de la II Escola de Vòlei platja que organitza en la Cala la Regidoria d’Esports junt amb el Club Voleibol Finestrat. Cada dilluns i dimecres, en horari de 18:00 a 20:30 hores, les tres pistes habilitades per l’organització s’omplin de jugadors de diferents edats per a aprendre les tècniques d’este esport olímpic. El regidor d’Esports, David Alarcón, va expressar la seua satisfacció per l’acollida de l’escola entre veïns i també turistes que passen les seues vacances en la zona. “El vòlei platja és una alternativa esportiva i d’oci que agrada a molts usuaris de la nostra platja. De moment tenim més de 50 inscrits i estes xifres poden augmentar perquè encara hi ha possibilitat d’apuntar-se en la primera quinzena d’agost. I és que la possibilitat de participar per quinzenes també ha sigut un encert a l’hora de combinar-ho amb les vacances dels participants”.

Informació general de l’Escola

Les classes de la II Escola de Vòlei Platja estan dirigides a xiquets/as d’edats entre 5 i 18 anys que estan realitzant nivell d’iniciació o rendiment. “En molts casos esta Escola dóna continuïtat a les classes de voleibol que venien practicant els xiquets com a activitat extraescolar durant el curs. També participen membres del Club Voleibol Finestrat i nombrosos veïns de la Cala que estan aprofitant esta alternativa lúdica i esportiva en la nostra platja”. Esta escola també serveix d’avantsala al torneig de vòlei platja més antic de tota Espanya que se celebra cada 15 d’agost a la Cala de Finestrat i que enguany celebra el seu 40é aniversari.

Inscripcions per a 1a quinzena agost

Per a sol·licitar més informació poden contactar amb l’organització en la mateixa platja, en l’horari de l’Escola (dilluns i dimecres, de 18:00 a 20:30 hores) o bé enviar un missatge de WhatsApp al número 618 967 884.

(GABINET PREMSA: 25.7.2017)