Més de 400 intrèpids corredors s’han inscrit ja en la “Medieval Xtrem Race” de Finestrat

Últimes places per a participar en el curs bàsic d’anglés que organitza la Regidoria de Joventut
02/09/2018
Obert el termini d’inscripció per a les classes de Dibuix i Pintura de “l’Escola d’Art de Finestrat”
04/09/2018

LES INSCRIPCIONS SEGUEIXEN OBERTES PER A AQUESTA CARRERA D’OBSTACLES QUE ES DISPUTA AQUEST DIUMENGE 9 DE SETEMBRE

Més de 400 corredors s’han inscrit ja en la “Medieval Xtrem Race” que se celebra a Finestrat aquest pròxim diumenge 9 de setembre. És la primera vegada que es disputa en la localitat aquesta carrera d’obstacles de 9 quilòmetres de recorregut i més de 30 proves repartides per un complex circuit. Segons va explicar l’edil d’Esports, David Alarcón, “estem molt il·lusionats amb aquesta modalitat de carrera en què, de moment, uns 400 intrèpids corredors posaran a prova la seua resistència, força, rapidesa i, sobretot, capacitat de superació”.

Detalls del circuit

El circuit passarà per punts del nucli històric del municipi com l’Auditori del Castell, el parc de la Font de Carre, el carrer Serra Cortina i carrer Hostal. Els 9.000 metres del circuit també passaran pel canal de la Font del Molí i les partides de Ramal de Loix, l’Almassil l’Alqueria i El Raval. El regidor va posar en valor la bellesa paisatgística d’aquesta zona i va explicar que “el paratge natural que embolica Finestrat fa idoni la celebració d’una carrera d’aquestes característiques. Tot el perímetre estarà muntat respectant l’entorn natural i ambiental per a alterar en el mínim possible les condicions de la zona”.

Proves

Entre els diversos obstacles que hauran de superar els participants van a trobar-se barres (monkey bars), murs per a enfilar, alçament de pesos, pals d’equilibri, pujar la piràmide “i un dels grans atractius d’aquest tipus de carreres com són les zones d’aigua i fang”, va assenyalar el regidor.

Premis

Hi haurà premis per als 3 primers classificats de les categories Competitive, Starter, per equips, per parelles, classificats de popular i per grup d’edat. També hi haurà regals per al grup amb un nombre més gran d’integrants i per a la disfressa més original. Alarcón va finalitzar agraint als organitzadors de la prova la posada en marxa d’aquest esdeveniment esportiu “en què ja tenim 400 participants de diferents punts del país”. Quant al dispositiu de seguretat, des de la Policia Local de Finestrat ja ho tenen tot a punt en coordinació amb els organitzadors.

Les persones interessades encara estan a temps de realitzar la seua inscripció fins al 7 de setembre, a les 14:00 hores i, en modalitat “competitive” i “starter” fins al dia 5. Per a consultar més informació d’aquest esdeveniment esportiu està la pàgina Crono4sports

GABINET DE PREMSA (30.8.18)