Olímpics com Raúl Mesa o la campiona d’Espanya Clara Lozano van participar ahir en el 41é Torneig de Volei Platja de la Cala de Finestrat

Més de 50 xiquets i xiquetes finalitzen la III edició de l’Escola de Volei Platja de Finestrat
14/08/2018
Finestrat celebra este cap de setmana l’avantsala de les seues festes patronals amb el “Dia de la Pilota valenciana” i el Concurs de Paelles
16/08/2018

MÉS DE 200 JUGADORS VAN DISPUTAR AQUEST TORNEIG POPULAR QUE VA CONGREGAR A NOMBRÓS PÚBLIC DURANT TOTA LA JORNADA

Les persones que ahir es van acostar fins a la Cala de Finestrat van poder vibrar amb un autèntic espectacle de vòlei platja amb motiu del 41é Torneig popular 4 x 4 més antic que se celebra a Espanya. Organitzat per la Regidoria d’Esports i el Club Voleibol Finestrat, en col·laboració amb la Federació Valenciana de Voleibol, aquesta edició va comptar amb la participació de 254 jugadors, entre els quals cap destacar grans figures com l’olímpic Raúl Mesa, Bosma, olímpic que va ser plata a Atenes 2004, Garnika (jugador del Bèrgam italià en la millor lliga del món), la jugadora de la selecció espanyola Paola Martínez o Clara Lozano, diverses vegades campiona d’Espanya, a més de jugadora del World Tour.

En xifres el balanç d’aquesta edició del torneig ha sigut molt positiu perquè, tal com va afirmar el regidor d’Esports, David Alarcón, “han participat 52 equips de tota Espanya i alguns internacionals arribats des de Brasil, Argentina i França. Habilitem 9 pistes i durant tota la jornada es van disputar 142 partits. Açò diu molt del gran ambient lúdic i esportiu que vivim ahir a la Cala amb les grades plenes durant tota la jornada, especialment a partir de mitja vesprada quan el públic va vibrar assistint a les semifinals i finals que van disputar grans figures del voleibol”.  A més dels partits, la jornada va estar amenitzada per sorteig de regals entre els assistents, concursos i doble sessió de zumba amb Fitness Corpore Finestrat.

Classificació del Torneig

La classificació dels equips va quedar de la manera següent: en masculins va guanyar l’equip “Hotel Golden”; en 2a posició va quedar “Ricitos” i en tercer lloc, “Cia Piteras Team”; en femení va guanyar l’equip “Gesproma”, en 2a posició va quedar “Inextremis” i en 3a , Equipo Infierno”.

En l’entrega de trofeus l’edil va felicitar els guanyadors i va agrair la participació de tots els equips “Portem una evolució molt positiva en els últims anys. Cada edició se sumen més equips i les xifres d’enguany són molt significatives tenint en compte que el festiu del 15 d’agost ha caigut a mitat de setmana, sense ser pont ni cap de setmana. Per tant, molt satisfets pel resultat, molt agraït a l’organització (Club Voleibol Finestrat, Esports, Serveis Tècnics, Policia Local) i als patrocinadors per haver fet possible, un any més, un torneig espectacular”.

GABINET DE PREMSA (16.08.18)