Més de 120 scouts de tota la Comunitat Valenciana celebren este cap de setmana la seua “IX Castorama” a Finestrat

Demà comencen a la Cala les conferències de la Setmana de la Salut de Finestrat parlant de la diabetis i les situacions que comprometen la vida
06/11/2018
Oliver Cantos, Subcampió de la Comunitat Valenciana en MotoDes Minivelocitat
08/11/2018

 

Més de 120 escoltes de tota la Comunitat Valenciana es donen cita aquest cap de setmana a Finestrat per a celebrar la “IX Castorama”. Els “castors” són els xiquets i xiquetes amb edats entre els 5 i els 8 anys. En total, un centenar, acompanyats per 26 monitors, gaudiran de dues jornades plenes de jocs, cançons i aprenentatge de convivència en grup amb el lema “Compartir” per a fomentar la igualtat i la solidaritat entre tots ells.  Aquesta activitat està promoguda per Escoltes Valencians, en col·laboració amb l’Ajuntament de Finestrat, i comptarà amb la participació d’escoltes arribats des de  la Pobla de Vallbona, Burjassot, Almàssera, València, Dénia, La Nucia, Alfàs del Pi, Alcoi i Mutxamel.

La inauguració d’aquesta “castorama” està prevista per al dissabte 10, a partir de les 12:30 hores, en la zona esportiva de La Foia.  Des d’allí iniciaran un complet programa d’activitats que tindrà com a marc llocs emblemàtics del municipi de Finestrat com el Castell o el parc Font de Carrè. És la tercera ocasió en què els escoltes trien la localitat per als seus trobades de convivència. Al març va haver-hi una concentració de 200 “llobets”, amb edats entre 8 i 11 anys; i el passat mes d’octubre es va celebrar una altra jornada de convivència en l’àrea recreativa de la Font del Molí.

 

 

GABINET DE PREMSA (08.11.18)