Més de 100 jóvens van participar este dissabte en la gimcana de zombis i supervivients pels carrers de Finestrat

Qué puedes hacer en Finestrat: Curso 2018-2019
22/10/2018
Ja està disponible tota la informació amb l’oferta esportiva, artística i educativa de Finestrat
23/10/2018

MARIAM DE LA FUENTE I EL SEU FILL, ANDRÉS DE LA FUENTE, GUANYADORS DE LA 1a EDICIÓ DEL “LAST DAY ZOMBI” A FINESTRAT

Més de cent jóvens es van donar cita en la nit del dissabte, 20 d’octubre, a Finestrat per a participar en el “Last Day Zombi”, un esdeveniment impulsat des de la Regidoria de Joventut com a avantsala a la festa d’Halloween. La parella local composta per Mariam de la Fuente Ariza i el seu fill, Andrés de la Fuente, es van proclamar guanyadors absoluts d’aquesta terrorífica gimcana després de culminar totes les proves i trobar les vacunes per a sobreviure als zombis.

Des de les 23:00 hores del dissabte i fins a les 5:00 hores de la matinada del diumenge els “supervivents” van haver de superar més de 10 proves distribuïdes per diferents llocs del nucli històric com el Museu, el Parc Font de Carrè, l’Ermita del Sant Crist en el Castell, l’Hort i també en dependències municipals com la Casa de Cultura, el pavelló d’esports i el camp de futbol de La Foia. En aquesta divertida gimcana l’objectiu era doble: superar els reptes plantejats en una ruta de més de 7 quilòmetres i sobreviure a l’horda de zombis. Per això, conforme evolucionava la nit, cada vegada se sumaven més zombis a la terrorífica gimcana. Finalment es van proclamar guanyadors la parella de Finestrat composta per Mariam de la Fuente Ariza i el seu fill d’11 anys, Andrés de la Fuente.

Destacar que a més de veïns de Finestrat, van acudir a participar jóvens des d’Elx, Alacant, Calp, Benidorm, Altea i La vila joiosa.

En paraules de la regidora de Joventut, Amelia Mayor, “estem molt satisfets amb el desenvolupament d’aquest esdeveniment. Ha sigut una jornada nocturna de convivència, diversió i, sobretot, oci saludable. Des de les 23:00 fins a les 5:00 hores més de 100 persones van gaudir d’aquesta terrorífica experiència seguint la ruta marcada per l’empresa Esdeveniments Zombis, als que he de felicitar pel muntatge perquè ha sigut espectacular. Sens dubte, una avantsala perfecta per a la data d’Halloween i una proposta d’oci amb què hem donat a conéixer el nucli històric de Finestrat entre els participants. M’agradaria felicitar a la parella guanyadora, Mariam i el seu fill Andrés i també destacar que es tracta d’una de les propostes que ens van fer arribar els jóvens a través de l’Enquesta #jovesambveu. Així que molt il·lusionats per haver respost a les seues peticions amb un balanç tan positiu”.

POTS ESCOLTAR LA REGIDORA

GABINET DE PREMSA (22.10.18)