Marxa Solidària. Dia Mundial contra el Càncer de Mama

Commemoració del “Dia Mundial de la Salut Mental” amb AFEM Marina Baixa i el lema 2022: “Dona-li LIKE a la Salut Mental”
06/10/2022
Finestrat acull la campanya d’Inspecció Tècnica de Vehicles
07/10/2022

Diumenge que ve 16 d’octubre, Finestrat es va de Marxa Solidària a favor de l’Associació Espanyola contra el Càncer i coincidint amb la celebració, el dia 19, del Dia Mundial del Càncer de Mama.

La marxa està organitzada per l’Associació de Dones de Finestrat, en col·laboració amb la Regidoria de la Dona i Igualtat de l’Ajuntament de Finestrat.

L’acte està obert a tots aquells que vulguen passar un diumenge gaudint del nostre entorn natural i col·laborant solidàriament, amb una aportació mínima de 5 euros per a l’Associació Espanyola contra el Càncer.

Si voleu participar podeu inscriure-us els dies 10 i 11 d’octubre de 10 a 12 hores en la seu de l’Associació de Dones de Finestrat, situada al Carrer Nou, n 5 de Finestrat (centre històric).

Enguany arrancarem el recorregut a les 9 del matí des de l’encreuament de la Fonteta. Passarem per la partida de la Cantereria, el Camí de la Vila, l’antic Camí de l’Alfàs i pujarem de nou al centre històric.

Gabinet de Premsa (07/10/2022)