Demà se celebra la II Gala Empresarial de Finestrat

19 de octubre: Día internacional del cáncer de mama
19/10/2017
Obres de millora del pàrquing municipal de Finestrat
20/10/2017

Demà se celebra la II Gala Empresarial de Finestrat que organitza ASEFI (Associació d’Empresaris de la localitat) en col·laboració amb la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament. L’esdeveniment tindrà lloc en la Casa de Cultura, a partir de les 19:00 hores, i servirà de reconeixement a la trajectòria empresarial de 4 empreses i emprenedors de la Marina Baixa.

La regidora de Comerç, Mª Dolores Viudes, va fer una crida a la participació en este esdeveniment “perquè en l’era d’Internet i les xarxes socials una gala com aquesta ens dóna la possibilitat de personalitzar els nostres negocis, és a dir, de posar cara a les persones que estan al capdavant de les empreses. Amb això, estem propiciant l’intercanvi de contactes, de sinergies i, al mateix temps, posant la llavor de noves oportunitats de negoci. També crec que esta gala proporciona una oportunitat perfecta per a conéixer la labor d’ASEFI, associació que durant 5 anys ha presidit Mª Ángeles Carnicero i que demà passa el testimoni a la nova presidenta, Carmen Márquez Domenech”.

En la Gala Empresarial de Finestrat distingeixen demà a 4 empreses implantades a Finestrat i en els seus diversos nuclis, tant el Bulevard com el nucli històric i la Cala. “Estem vivint una època molt dinàmica d’arribada de grans marques al nostre Bulevard, va assenyalar l’edil. “I també de xicotetes i mitjanes empreses que continuen triant el nostre municipi per a poseu en marxa el seu negoci. A tots ells va dirigida esta gala perquè són el motor de la nostra economia i de la creació de llocs de treball”.

Les entrades es poden adquirir contactant amb l’associació ASEFI en els següents números de telèfon, 630 066 514 o 626 379 256 i també enviant un correu electrònic a l’adreça info@asefi-finestrat.com. Per a ampliar informació sobre este esdeveniment poden consultar la pàgina web de l’associació https://asefi-finestrat.com/ i la seua pàgina al Facebook.

GABINET DE PREMSA: 19-10-2017