Demà se celebra jornada de donació de sang al Centre Multiusos de la Cala de Finestrat

El pilotari de Finestrat, Santi Ortuño, competix amb la selecció valenciana pel títol europeu als Països Baixos
24/07/2018
Finestrat implanta contenidors soterrats al carrer Serra Cortina del nucli històric
26/07/2018

DIVENDRES QUE VE, 3 D’AGOST, HI HAURÀ UNA NOVA OPORTUNITAT DE DONAR AL CONSULTORI DEL NUCLI HISTÒRIC

Amb motiu de la temporada turística des de la Regidoria de Sanitat s’ha organitzat una jornada de donació de sang a la Cala per a afavorir la participació tant de ciutadans com d’aquells turistes que vulguen acostar-se a donar en el seu temps de vacances. Aquesta jornada tindrà lloc al Centre Multiusos (Avinguda Marina Baixa, edifici Calasol), demà dijous, 26 de juliol, en horari de 16:30 a 20:30 hores.

Des de la Regidoria de Sanitat van fer una crida per a participar en aquesta nova jornada “amb què busquem augmentar la participació perquè el Centre Multiusos de la Cala està pròxim a les urbanitzacions, al bulevard comercial i, en plena temporada turística, aquesta zona incrementa de manera exponencial la seua població, tant de veïns que acudeixen a les seues segones residències com de turistes que ens trien com a destinació de vacances”, va indicar l’edil, Victòria Curtis. En agraïment a l’assistència, al terme de la jornada se sortejarà entre els donants una menjar per a 2 persones en el Restaurant La Barra de Finestrat.

A més, per al pròxim divendres 3 d’agost, s’ha programat una altra jornada de donació de sang que tindrà lloc en el consultori del nucli històric, ubicat en el carrer Serra Cortina, 5. L’horari per a acudir a donar serà el mateix, des de les 16:30 fins a les 20:30 hores.

Quant als requisits per a donar sang és necessari tindre entre 18 i 65 anys d’edat, portar el DNI, pesar més de 50 kg, acudir ben hidratat i mai en dejú. Els hòmens poden donar 4 vegades a l’any i les dones, 3, deixant un descans de 2 mesos entre donacions.

(GABINET PREMSA: 25.07.2018)