Demà comencen a la Cala les conferències de la Setmana de la Salut de Finestrat parlant de la diabetis i les situacions que comprometen la vida

La Regidoria de Joventut de Finestrat llança la “Campanya Esquí 2018-2019” junt a Altea, l’Alfàs i La Nucia
06/11/2018
Més de 120 scouts de tota la Comunitat Valenciana celebren este cap de setmana la seua “IX Castorama” a Finestrat
08/11/2018

Demà segueix la Setmana de la Salut de Finestrat amb les xarrades de prevenció dedicades a la diabetis, l’actuació davant de situacions que comprometen la vida i la interpretació general de les analítiques. Aquestes xarrades se celebraran tant a la Cala com en el nucli històric per a afavorir l’assistència de la ciutadania.

La primera xarrada serà “Diabetis Mellitus. Informació general. Mesures de Control i Prevenció. Altres Factors de Risc Cardiovasculars” i se celebrarà demà, 7 de novembre, a les 18:00 hores en el Centre Multiusos de la Cala i el dijous, 8, a la mateixa hora, en la sala d’actes de la Casa de Cultura. Aquesta xarrada serà impartida pel Dr. Juan Jose Muñoz Coronado, metge de l’Hospital Marina Baixa i especialista en UCI.

La següent xarrada de la Setmana de la Salut serà impartida per Miguel Núñez Hortes, Professor de la Universitat d’Alacant qui parlarà de les “Situacions que comprometen la vida, com actuar i com aplicar reanimació cardiopulmonar bàsica”. Les persones interessades a acudir a aquesta xarrada podran fer-ho demà, en el Centre Multiusos de la Cala, a les 19:00 hores i el dijous 8, a la mateixa hora, en la Casa de Cultura.

És important destacar que durant aquestes dues jornades un equip de professionals metges i infermeria procediran a la presa de constants TA, saturació i altres proves als assistents que així ho desitgen.

Finalment, el divendres 9 es tancarà aquesta programació dedicada a la Salut amb la xarrada “Interpretació general de les analítiques” a càrrec de la Dra. Esther Llinares Climent, MIR de família. Serà a les 18:00 hores en la seu de “l’Associació de Dones de Finestrat”.

La Setmana de la Salut de Finestrat està organitzada des de la Regidoria de Sanitat i compta amb la col·laboració de “l’Associació de Dones de Finestrat”, a més de l’Associació Empresarial de Finestrat (ASEFI), Gastroeventos, Giving4Giving Costa Blanca, Winnies, 3C Care Agency i Waterfront, entitats que es van implicar en la II Marxa contra el càncer de diumenge passat, “acte inaugural de la Setmana de la Salut i que va reunir a prop de 200 persones”, va indicar l’edil de Sanitat, Victoria Curtis.

GABINET DE PREMSA: 06-11-2018