Els benjamins de Finestrat reconeguts en el XXVII Dia de la Pilota Valenciana per la seua 3a posició en llargues dels Jocs Esportius CV

Aquest cap de setmana els veïns de la Partida Tapià-Umbria celebren les seues festes en honor a Sant Miquel
27/09/2018
Pròxima Junta de Govern Local: dilluns 1 octubre, 9:30 hores
28/09/2018

Escola de Pilota de Finestrat
En el marc del XXVII Dia de la Pilota Valenciana, celebrat diumenge passat a la Plaça de l’Ajuntament de València, l’equip benjamí de l’Escola de Pilota de Finestrat va recollir un trofeu amb motiu de la 3a posició aconseguida la passada temporada en modalitat llargues dels XXXVI Jocs Esportius Comunitat Valenciana. Joan Vinaches, en representació de l’equip benjamí de Finestrat, va recollir aquest guardó en l’acte que es va celebrar en el saló de cristall de l’Ajuntament de València.

Club Voleibol Finestrat
La lliga ha començat per a l’equip sènior del Club Voleibol Finestrat, el Fitness Corpore Finestrat, amb una contundent victòria de 0 a 3 a Torrent( València). Partit dominat de principi a fi per les finestratenses que es van portar els 3 punts a casa, col·locant-se líders en la primera jornada de lliga.
L’equip que va jugar a Torrent va arribar amb les baixes de Laura Ruiz, Penélope Penichet, Cyntia Muñoz i Charisse *Boulou, encara que va resoldre molt bé la trobada amb parcials de14-25,19-25 i 16-25. El pròxim partit serà ja el 14 d’octubre a Finestrat contra el sempre dificil C.V. Xàtiva.

Club Taekwondo Finestrat
Per part del Club Taekwondo Finestrat dissabte passat van participar en els entrenaments oberts celebrats per la Federació Valenciana de Taekwondo per a formar equip de cara al Open de la Comunitat Valenciana de Poomsae.

El regidor d’Esports, David Alarcón, va felicitar l’equip benjamí de pilota per aquest reconeixement “que és molt motivador per a la jove pedrera de la nostra Escola” i va animar a tots els clubs i esportistes en aquest inici de temporada 2018-2019.

GABINET DE PREMSA (28.09.18)