L’OKTOBERFEST arriba a Finestrat aquest dissabte 22 d’Octubre

La Cala de Finestrat recupera espai aeri amb la retirada de pals i 160 metres de cablejat
19/10/2022
Comença el Nou Taller d’Ús d’Admistratius/ves a Finestrat
21/10/2022

HI HAURÀ SERVEI D’AUTOBÚS GRATUÏT DES DE LA CALA I DES DE LES URBANITZACIONS

Si tens ganes de festa. Si vols provar el menjar i la beguda alemanyes. Si t’agraden les salsitxes tradicionals de Munic però també les que elaborem en la nostra terra. Si eres un expert o vols experimentar nous sabors de cervesa artesanal.

Aquest dissabte, 22 d’octubre, tens una cita a la Plaça de la Unió Europea de Finestrat a partir de les 6 de la vesprada.

Tindrem cerveses “Franciscanes”, “Paulaner”, “Ipa” o “Stella” barbacoa amb el típic menjar alemany, música en directe i ganes de passar-ho bé.

També incorporem servei d’autobús gratuït des de la Cala i des de diferents punts de les Urbanitzacions de Finestrat.

“L’Oktoberfest, també anomenat el festival de tardor, és per als alemanys un esdeveniment anual de primer ordre i ací a Finestrat esperem que siga un al·licient per a tots els veïns del centre històric, de les urbanitzacions, de la Cala i dels pobles del voltant. Enguany, a més, comptarem amb un servei d’autobús gratuït que eixirà de la Cala i recorrerà diferents parades de la zona de les urbanitzacions perquè tots puguen assistir. Com a Regidor de Festes, i com a membre de la Comissió de Festes de Finestrat que organitza aquest esdeveniment, només em queda convidar-vos a unir-vos a aquesta festa, que des de fa dos anys no podíem celebrar per problemes amb la pandèmia, però que de segur enguany serà un èxit total” ha comentat el Regidor de Festes, Héctor Baldó.

El servei d’autobusos serà el següent:

Eixida a les 18 hores

  • Parada de la Cala (Enfront de la Farmàcia)
  • Parada Terra Marina (Parada rotonda entrada urbanització)
  • Parada Sierra Cortina (Rotonda Asia Garden- Rest. Rice)
  • Parada Golf Bahía (Parada entrada urbanització)
  • Parada Balcón de Finestrat (Parada entrada urbanització)

La tornada serà a les 21.30h.

L’Oktoberfest és una festivitat que va nàixer a Alemanya, que està vinculada a la gastronomia i cervesa de Munic, i que en els últims anys ha experimentat una important expansió internacional.