“L’Escola Canta” a Finestrat dijous que ve 16 de juny

Finestrat serà present en el Campionat del Món de Taekwondo amb Violeta Díaz i Leticia Arbuzina
14/06/2022
Recomanacions de la Regidoria de Sanitat de Finestrat per a fer front a l’onada de calor
14/06/2022

Cant, música, convivència, patrimoni cultural valencià. Són els ingredients d’una de les propostes més atractives del panorama educatiu de la Comunitat: “L’Escola Canta”. I enguany serà una realitat a Finestrat on es prepara ja el pròxim concert.

“És una iniciativa que reuneix més de 80 alumnes d’educació primària del CEIP Puig Campana al costat del Centre Musical Puig Campana i el grup Arteatro. Un concert que forma part d’un projecte que involucra a centenars de col·legis de tota la Comunitat, que té com a objectiu fomentar l’ensenyament musical i el treball en equip, alhora que promoure el coneixement del nostre patrimoni musical” assenyala la Regidora d’Educació; María Dolores Viudes.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE LA REGIDORA D’EDUCACIÓ, MARIA DOLORES VIUDES, ACÍ

“És la primera vegada que es fa a Finestrat i jo com a regidor de cultura, però també com a músic, no puc més que felicitar el col·legi Puig Campana i al Centre Musical del nostre municipi per haver-se involucrat en aquest meravellós projecte que d’assegurança despertarà la passió pel cant i la música de molts dels nostres alumnes, dels nostres futurs artistes musicals” va declarar l’edil de Cultura, Héctor Baldó.

POTS ESCOLTAR LES DECLARCAIONES DEL REGIDOR DE CULTURA, HÉCTOR BALDÓ, ACÍ

La peça triada per a aquesta convocatòria és “El Cor de la Terra” amb música de Pablo Anglés i llibret de Ximo Montañés. Una obra que combina música, cant, coral, moviments coreogràfics i escenes teatrals i la lletra de les quals aborda una de les temàtiques més actuals: l’emergència climàtica.

Aquest concert extraordinari se celebrarà dijous que ve 16 de juny a les 20.00h en l’Auditori “El Castell”.

GABINET DE PREMSA (09-06-2022)