Les Sènior del Club Voleibol Finestrat s’estrenen aquest diumenge en 1a divisió nacional enfront del Sant Joan

La Regidoria de Joventut anima als joves de 12 a 30 anys a participar en l’elaboració del I Pla Jove Finestrat
13/10/2021
Finestrat es prepara per a un gran cap de setmana de festa amb motiu del “Nou d’Octubre”
13/10/2021

ELS ESPORTISTES DEL CLUB TAEKWONDO FINESTRAT PORTEN 8 MEDALLES DEL CAMPIONAT D’ESPANYA PRECADET

Club Voleibol Finestrat

Després una trepidant temporada 2020-2021 i de 40 dies d’entrenament, l’equip sènior s’estrena aquest diumenge en la 1a Divisió Nacional enfront de l’equip de Sant Joan.

Aquest primer partit de lliga es disputa aquest diumenge, dia 10, a les 12.00 hores en el Pavelló de Sant Joan. Allí debutarà el Sènior Medsur Finestrat-Elx després de 10 anys sense competir en categoria Nacional.

L’última temporada que el CV Finestrat va estar en categoria nacional va ser la temporada 2010-2011 i aquest diumenge les nostres xiques intentaran portar-se els primers punts per a casa.

Club Taekwondo Finestrat

Els esportistes del Club Taekwondo Finestrat es van penjar 8 medalles el passat cap de setmana en el Campionat d’Espanya precadet, a més d’aconseguir el títol de Subcampions d’Espanya en la categoria masculina. De les 8 medalles, 2 van ser or per a Kike Caballero i Erik Pérez; 3 plates per a Nuria Miralles, Alonso Morales i Daniel Cojocaru; i 3 bronzes per a Eneko Alfaro, Beladona Zhgheria i Alejandro Morales. I en 5a posició van quedar Lisa Larina i Mihael Alikin. També Krom Llorca va aconseguir la medalla de bronze en el campionat d’Espanya júnior disputat el passat cap de setmana a Cartagena.

Club Pilota Finestrat

Per a tots els aficionats a la pilota o que es vulguen iniciar en aquest esport des del Club que presideix Eusebio Martorell conviden a provar. Poden acudir els dimarts i els dijous, de 16.30 a 18.30 hores al carrer Castellets.

Activitats esportives a l’aire lliure

De dilluns a dijous la Regidoria d’Esports organitza un programa matinal d’activitats lúdic-esportives a l’aire lliure que estan tenint una gran acceptació amb una mitjana de 50 participants al dia. Els horaris i espais són els següents:

Gimnàstica de MANTENIMENT (adults) a la Cala de Finestrat.

Dilluns i dimecres, de 10.00 a 11.00h. Platja (Zona lloc socorrisme).

Gimnàstica 3a EDAT a la Cala de Finestrat.

Dimarts i dijous, de 10.00 a 11.00h. Platja. (Zona posat socorrisme).

PILATES

Dilluns i dimecres, de 10.00 a 11.00. Camp de futbol La Foia.

ZUMBA

Dimarts i dijous, de 10.00 a 11.00h. Camp de futbol La Foia.

No és necessari inscripció prèvia.

El regidor d’Esports, David Alarcón, va animar als clubs en aquest inici de temporada en el qual ja s’ha recuperat la normalitat quant a aforaments i també a la població local, especialment la joventut, a sumar-se a la variada oferta esportiva que s’ofereix des de Finestrat.

(GABINET PREMSA. 08.10.2021)