Les sènior del Club Voleibol Finestrat reprenen la competició amb una contundent victòria per 3 sets a 0

Philippe Dupiereux torna amb una triada exposició al Museu de Finestrat
18/03/2021
Prop de 100 empreses de Finestrat cobren aquesta setmana les ajudes del “Pla Resistir”
23/03/2021

Club Voleibol Finestrat

Les sènior NOVELEC COSTABLANCA FINESTRAT van tornar aquest diumenge a la competició després de quasi 3 mesos parades. El partit es va disputar a casa, a porta tancada, en el pavelló municipal encara que es va poder seguir en directe per la pàgina del club en facebook. Les de Finestrat es van mesurar al 4t classificat, el CV Sant Vicent. La volta a la pista després del parèntesi no va poder estar millor perquè la trobada va finalitzar amb una contundent victòria per 3 sets a 0.

La setmana vinent finalitza la lliga regular a Elx per a començar ja els encreuaments autonòmics als quals les finestratines arriben com a primeres de grup.

 

 

CC Puig Campana Finestrat

Els components del Club Ciclista Puig Campana Finestrat han participat en diverses competicions aquest cap de setmana. D’una banda, Àngel Lloret Picó va aconseguir la 2a posició en categoria M40 de l’Open XCO Regió de Múrcia.

D’altra banda, Sisco Pascual i Jordi Llorca van participar en l’etapa de la Volta a la Marina disputada a Bolulla. Pascual va quedar 34é en M30 mentre que Jordi Llorca va quedar 8é en la mateixa categoria.

 

Club Boxa Finestrat

Des de Finestrat tres joves boxadors es preparen ja per a l’Obert Nacional de Clubs 2021 que es disputa a Los Alcázares (Múrcia) del 30 de març al 4 d’abril.

En concret, competiran Andrew Nieto (categoria jove -75kg), Félix Ortiz (categoria elit -75kg) i Francisco Martínez (categoria elit -69kg).

 

 

 

 

 

 

 

Club Pilota Finestrat
Per part seua, els joves pilotaris de l’Escola de Finestrat continuen entrenant cada dimarts i cada dijous, en horari de 16.30 h a 18.30 hores. Mentrestant, esperen la celebració de la sessió de l’Escola de Banques 2021 Diputació d’Alacant que impulsa la Federació de Pilota Valenciana. En aquest programa, previst per a primers d’abril per tota la província, els joves pilotaris entrenaran de la mà de José Antonio Martínez Asensi, conegut com a “Martínez”, consolidat pilotari que ha guanyat nombroses competicions d’àmbit local però també amb la selecció, en Mundials i Europeus en els últims anys.

 

El regidor d’Esports, David Alarcón, va animar als esportistes locals en aquest inici gradual de les competicions “amb totes les mesures de prevenció i seguretat, tal com marca la circumstància sanitària que estem vivint”.

(GABINET PREMSA.22.3.2021)