Les sènior del Club Voleibol Finestrat finalitzen la fase final d’ascens a 1a en 6a posició després de 2 victòries i 2 derrotes

Canal de DIFUSIÓ JOVE per a rebre tota la informació de la Regidoria de Joventut per WhatsApp
07/05/2021
La Cala de Finestrat va acollir l’eixida de la Setmana Ciclista Valenciana CV Fèmines amb més de 100 ciclistes de tot el món
10/05/2021

Les sènior del Club Voleibol Finestrat finalitzen la competició per l’ascens a 1a divisió nacional en 6a posició, després de dues victòries i dues derrotes. Han sigut 4 dies molt intensos de partits en el pavelló municipal triat per la RFEVB i la FVBCV, per a disputar aquesta competició amb el suport de l’Ajuntament de Finestrat.

Les sènior del Novelec Finestrat van debutar el divendres en aquesta competició per l’ascens a 1a amb una gran victòria per 3 sets a 1 contra el Son Ferrer de Balears. En el següent partit disputat el mateix dia, no obstant això, van acusar diverses baixes i lesions, la qual cosa es va saldar amb una derrota per 0 a 3 contra l’equip de Múrcia, CV Al-Kázar. El dissabte les sènior del Finestrat van aconseguir la seua 2a victòria. En aquesta ocasió per 3 sets a 0 enfront de l’Unizar Voley. Cap assenyalaren aquest punt que la sort no va acompanyar i van acabar en el grup amb un triple empat. De fet, per només un set no van poder ficar-se en la semifinal. Finalment, es van mesurar al Ciutat de Mallorca i van acabar la competició amb una derrota per 1 set a 3. Per tant, 6a posició en aquesta final d’ascens a 1a en la qual es van proclamar guanyadors el CV Sedaví i el CV Gavà.

El Primer Tinent d’Alcalde, Víctor Darío Llinares, al costat de l’edil d’Esports, David Alarcón, va assistir hui al lliurament de trofeus en el pavelló municipal d’esports. Des d’allí va felicitar a totes les persones que han fet possible aquests 4 dies del millor voleibol nacional: “Gran labor arbitral, gran labor organitzativa, gran labor de l’equip tècnic que dirigeix Juanvi Llinares, de les jugadores sènior que ho han donat tot en aquesta competició. Per descomptat, felicitar els equips guanyadors i també a tots els equips que han participat i a l’afició pel suport encomiable durant aquestes jornades tan intenses en el pavelló de Finestrat”.