Les Sènior del Club Voleibol Finestrat es classifiquen per al play off d’ascens a Superliga

Finestrat 112
La Policia de Finestrat triada per a la implantació del sistema d’emergències 112
07/03/2023
Orden del día, sesión plenaria extraordinaria: jueves 9 marzo, 9:15 horas, Ayuntamiento Finestrat
08/03/2023

L’equip Sènior del Club Voleibol Finestrat continua líder i va aconseguir aquest diumenge la passada matemàtica al Play off d’Ascens a Superliga 2 després de guanyar al Club Voley Murcia per 3 sets a 0. Gran temporada amb 18 victòries i només 2 derrotes. Mancant dues jornades les de Finestrat es troben a només un pas de la 2a categoria del voleibol nacional. Aquesta 2a volta està sent irresistible per a les de Finestrat amb més de 10 victòries consecutives.

A més, l’equip Júnior i mancant una jornada és líder de la competició Júnior Femenina i ja està classificat per a la final autonòmica Júnior que li dona dret a disputar el Campionat d’Espanya.

Per part seua, l’equip Finestrat A del Club de Pilota va disputar ahir la seua partida del “Trofeu Diputació d’Alacant” a casa contra La Nucia. Una victòria 10 a 5 els col·loca primers a la Lliga de modalitat a palma.

Quant al futbol, els sènior del CF Unió Esportiva Finestrat, van guanyar a casa 2-0 contra el d’Ondara.

Finalment, Lucía González del Club Taekwondo Finestrat es va proclamar aquest cap de setmana Campiona de la Lliga de Taekwondo en la seua categoria.

GABINET DE PREMSA (6.3.2023)