Les Sènior del Club Voleibol Finestrat ascendeixen a 1a divisió nacional

L’Ajuntament crea un accés directe a “La Cajola” en atenció a l’empresariat de la zona més antiga del Bulevard de Finestrat
30/06/2021
Tornen les activitats infantils gratuïtes a la Cala de Finestrat
01/07/2021

Club Voleibol Finestrat

La RFEVB ha anunciat que nostres Sènior aconsegueixen l’ASCENS a la 1a Divisió Nacional per a aquesta pròxima temporada. Amb aquesta notícia el Club Voleibol Finestrat torna 10 anys després a competicions Nacionals. El club es posa a treballar intensament per a planificar fitxatges, preparar la pròxima temporada i també reunir-se amb les administracions públiques per a optar a les ajudes per a competir en aquesta important categoria que portarà el nom de FINESTRAT pel territori nacional.

També des del Club faran una crida als sponsors per a fer costat a l’únic club femení del municipi que disputarà aquesta important lliga nacional.

Club Taekwondo i Hapkido Finestrat

Els membres del Club local de Taekwondo disputen aquest cap de setmana a La Nucia el Campionat d’Espanya de Cadets. Concretament, competiran Leticia Arbuzina -55kg; Violeta Díaz -47kg; Mark Zurita -41kg i Jairo Agenjo -37kg.

Triatló

El diumenge a la Vila Joiosa va ser l’última prova del Campionat provincial de triatló i Jaume Llorca Mingot “Riera” va quedar 3r de la prova i 3r del provincial.

També va participar en aquesta última prova el seu germà Vicent, que al cap d’un any sense entrenar va acabar en 7a posició.

El regidor d’Esports, David Alarcón, va felicitar les sènior del Club Voleibol “perquè són més de 10 anys sense aconseguir aqueixes categories. Han fet un treball brillant, tant les jugadores com tot l’equip tècnic. I especialment és de reconéixer aquests resultats amb la temporada tan particular que hem viscut entre aturades d’entrenaments i partits disputats sense la calor de l’afició”. Alarcón també va desitjar molta sort a tots els taekwondistes “que representaran a Finestrat en el campionat d’Espanya” i va felicitar a Riera “pel seu podi a nivell provincial en una disciplina tan complexa i completa com és el triatló”.

L’edil d’Esports va informar que es posa un parèntesi en les activitats esportives que se celebraven a la platja i en el camp de la Foia fins a passar aquests dos mesos d’estiu. “I la nostra idea és reprendre-les l’1 de setembre, conforme se celebraven”. I l’activitat en el gimnàs del pavelló municipal segueix avant amb horari d’estiu que serà de dilluns a divendres, de 9.00 a 13.30 hores i de 16.00 a 21.00 hores.

En clau aquàtica aquest mes de juliol se celebren els cursos de natació en la piscina municipal i també d’aiguagim. En tots dos casos han penjat el cartell de complet.

GABINET DE PREMSA (25.6.2021)