Les Sènior de Finestrat, líders invictes, es juguen aquest cap de setmana el títol de campiones autonòmiques

Fins al 30 d’abril es poden sol·licitar les ajudes al lloguer d’habitatge habitual a Finestrat
14/04/2021
Connecta’t a l’Ajuntament de Finestrat i rep tota la informació municipal per WhatsApp
16/04/2021

LA FINAL ES DISPUTA EN EL PAVELLÓ DE FINESTRAT I ES PODRÀ SEGUIR EN DIRECTE PER LA PÀGINA OFICIAL DEL CLUB EN FACEBOOK

Després d’una temporada esportiva molt atípica a causa de les restriccions sanitàries provocades per la pandèmia, les sènior del Club Voleibol Finestrat s’han ficat en la final autonòmica que, a més, es disputa aquest cap de setmana a casa, en el pavelló municipal. És cert que les trobades no es disputaran amb públic presencial perquè, de moment, no està permés encara que sí que es podran seguir en directe a través de la pàgina oficial del Club Voleibol Finestrat en Facebook.

Per a arribar fins ací, les jugadores han passat per un autèntica muntanya russa d’anades i vingudes per la pandèmia. Per a començar, els entrenaments van arrancar al juliol de l’any passat, i no al setembre com és habitual, per a recuperar el temps perdut durant el confinament domiciliari de març a juny. L’equip va arrancar molt bé la seua temporada, amb entrenaments periòdics i entrada de públic fins al 30% d’aforament, la qual cosa donava suport i alé a les jugadores. Així va evolucionar el sènior fins a finals d’any com a líders imbatudes en la seua categoria. No obstant això, l’aturada nadalenca i les posteriors restriccions a causa de l’augment de la incidència de contagis a nivell autonòmic va deixar novament a l’equip sense jugar des de mitjan desembre fins a març, quan reprenen la competició. El tècnic del Club, Juanvi Llinares, va reconéixer que ha sigut complicat reprendre el joc “perquè anàvem líders i han sigut 3 mesos d’aturada, la qual cosa obliga a reconnectar l’equip. A més, la lliga va tornar amb canvis, s’acurta i es disputa tot en 1 volta, amb encreuaments autonòmics directes entre els millors equips i ja la final. La nostra sort és que arribem als encreuaments en 1a posició de la classificació i els hem superats sense problema. Així que aquest cap de setmana juguem la final a casa, amb il·lusió, encara que tirarem molt de menys al públic en les graderies”.

Com va explicar el regidor d’Esports, David Alarcón, “sens dubte, aquesta ha sigut la temporada més atípica de la història del Club Voleibol Finestrat en particular i de tot l’esport en general a causa de la pandèmia. Per això, em sembla més meritori que la nostra sènior arriben com a líders invictes fins a aquesta final autonòmica. Ens sentim molt orgullosos de la seua evolució, de la seua perseverança. I tot aquest esforç, sens dubte, ha donat els seus fruits amb una final a la qual arribem il·lusionats encara que amb l’espineta de no poder acompanyar-les al 100% des de les graderies. Hem de continuar sent prudents així que sí que us anime a tots a fer arribar els nostres ànims a través de les xarxes socials perquè podrem seguir els partits en directe per la pàgina del Club en Facebook”. L’edil també va transmetre el seu desig que l’equip seguisca aquesta progressió tan favorable: “Crec que Finestrat es mereix fer el pas de jugar en una categoria elit de l’esport femení com és 1a divisió nacional enfront d’equips de grans ciutats com Granada, Múrcia, Mallorca i donar un incentiu a un esport que té gran tradició en la nostra localitat”.
POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DEL REGIDOR, DAVID ALARCÓN, ACÍ

Final autonòmica sènior: Programa de partits

La final de Primera Autonòmica sènior es disputa aquest cap de setmana, 17 i 18 d’abril en el pavelló de Finestrat amb els següents quatre equips: Novelec Finestrat, CV Torrent, CV Sedaví i CV Il·licità Carrús. Es juga amb sistema lliga a una volta i els dos millors equips es classificaran per a la fase final d’ascens a Primera Nacional.

Les sènior del “Novelec Finestrat” obriran la competició en el matí del dissabte, a les 10.00 hores, contra el sempre combatiu Il·licità d’Elx, un equip al qual s’han enfrontat en lliga en dues ocasions. En els dos partits el resultat va ser el mateix, 3 a 2 per a Finestrat i amb molt de sofriment.

 

A la vesprada, a les 19.30 hores, segueixen els enfrontaments i serà contra el CV Torrent, equip que va ser líder del grup Nord durant tota la lliga i que només va cedir aqueix lloc en l’última jornada. L’equip valencià arriba després d’eliminar al CV Alacant, un dels equips que any rere any sol estar en les finals autonòmiques. Així que serà, sens dubte, un partit molt emocionant.

El diumenge 18 a les 12.30 hores les de Finestrat jugaran contra el Sedaví, equip primer classificat del grup Nord, amb una plantilla àmplia, amb molta experiència en aquesta competició i amb juvenils de gran qualitat. Al final d’aquest partit es realitzarà el lliurament de trofeus.

Cal recordar que aquesta final autonòmica es disputa en el pavelló de Finestrat sense públic. Només estan autoritzats a entrar els equips participants, autoritats, premsa, personal de l’Organització i Membres Federatius. Els partits del Club Voleibol Finestrat seran retransmesos per Facebook Live del club.

GABINET DE PREMSA (15.4.2021)