Les Sènior de Finestrat debuten amb victòria en el seu primer partit de lliga en 1a divisió nacional

La Regidoria d’Igualtat posa en marxa “Gimnàstica per a la Salut” per a Majors en Actiu
15/10/2021
ITV mòbil de vehicles agrícoles i motocicletes a Finestrat
15/10/2021

Club Voleibol Finestrat

Les Sèniors MedSurFinestrat-Elx de 1a divisió Nacional van debutar amb victòria en Sant Joan per 0-3 amb parcials així d’igualats: 24-26, 20-25 i 23-25.

Victòria importantíssima del nostre equip Sènior que aconsegueix els tres primers punts en 1a. Les sènior van eixir molt mentalitzades perquè el partit no es presentava fàcil i es van ocupar a fons per a tirar avant els 3 sets.

En tots els sets el marcador va ser molt ajustat però les de Finestrat van saber resoldre en els moments importants.

Amb aquesta victòria sumen els tres primers punts i es col·loquen en els primers llocs de la classificació.

Quant a la prèvia del cap de setmana es presenta molt intensa de voleibol a Finestrat.

El dissabte a les 10.00 debuten al pavelló de Finestrat nostres infantils Clínica Veterinària Finestrat contra Fabraquer del Campello.

Més tard, a les 12.00 hores, serà el torn de les cadets que es mesuraran a l’equip de Fabraquer en la seua primera jornada de lliga.

A la vesprada tenim emocions fortes amb l’homenatge a Pepe Nimes, President Honorífic del Club, per la seua trajectòria de més de deu anys al capdavant del Club Voleibol Finestrat. I després a les 18.00 hores de partit sènior contra CUV Alcorcón de Madrid.

El diumenge al matí segueix el Vòlei amb el debut de les nostres Juvenils contra l’Albatera a les 10.00 hores al pavelló municipal de Finestrat.

I fora de casa el nostre equip Júnior, el Centre Comercial La Marina Finestrat Autonòmic, competeix en la lliga més alta de la Comunitat Valenciana i es mesurarà a la Universitat d’Alacant a les 11.30 hores en la Universitat.

Així doncs, cap de setmana replet de partits, amb moltes ganes d’arrancar totes les categories i del debut de les Sèniors a casa després de la victòria a domicili en Sant Joan en la seua primera jornada de lliga

Club Taekwondo Finestrat

El passat pont del Pilar set esportistes del Club Taekwondo Finestrat es van desplaçar a Pamplona per a disputar l’Open en Poomsae i Combat. Des d’allí es van portar a Finestrat 6 medalles: en poomsae, plata per a Lucía González (cadet adult femení), i bronze per a María Vidal (en trio femení).

En combat: Alejandro Almenar es va penjar medalla d’or en júnior; Leticia Arbuzina va aconseguir medalla d’or en cadet, també Violeta Díaz or cadet i Jairo Agenjo va fer plata. Danila Khabarov va guanyar el seu primer combat i en el segon es va quedar a les portes de la medalla.

Gran campionat per a tots perquè el club, a més, va aconseguir el títol de 2n Millor Club Cadet Femení de tot el *Open.

Club Pilota Finestrat

Per a tots els aficionats a la pilota o que es vulguen iniciar en aquest esport des del Club que presideix Eusebio Martorell conviden a provar. Poden acudir els dimarts i els dijous, de 16.30 a 18.30 hores en el carrer Castellets.

CFOE Finestrat

Aquest dissabte, dia 16, a les 16.00h, el juvenil ´´A´´ buscarà una nova victòria enfrontant-se al CF L’Alfàs. El míster de l’equip, Repe, cerca confirmar amb una victòria les bones sensacions mostrades durant el començament de la lliga i seguir a la part alta de la taula.

Diumenge que ve a les 11.00h, el juvenil ´´B´´ dirigit per Óscar, afronta el partit amb la il·lusió de demostrar que ha treballat intensament durant la setmana i eixirà al terreny de joc amb l’objectiu de brindar a la seua afició una nova victòria.

Totes aquestes trobades seran a casa, en el Camp de la Foia.

Des del club informen que ja estan entrenant tots els dies, de dilluns a divendres, des de les 17.00 hores de la vesprada amb xiquets/es a partir dels 5 anys d’edat. Si hi ha xiquets/es interessats a jugar encara són a temps d’apuntar-se, sobretot en la categoria Infantil, d’edats de 12 a 13 anys, per a reforçar l’equip.

Activitats esportives a l’aire lliure

De dilluns a dijous la Regidoria d’Esports organitza un programa matinal d’activitats lúdic-esportives a l’aire lliure que estan tenint una gran acceptació amb una mitjana de 50 participants al dia. Els horaris i espais són els següents:

Gimnàstica de MANTENIMENT (adults) a la Cala de Finestrat.

Dilluns i dimecres, de 10.00 a 11.00h. Platja (Zona lloc socorrisme).

Gimnàstica 3a EDAT en la Cala de Finestrat.

Dimarts i dijous, de 10.00 a 11.00h. Platja. (Zona lloc socorrisme).

PILATES

Dilluns i dimecres, de 10.00 a 11.00. Camp de futbol La Foia.

ZUMBA

Dimarts i dijous, de 10.00 a 11.00h. Camp de futbol La Foia.

No és necessari inscripció prèvia.

El regidor d’Esports, David Alarcón, va felicitar els clubs en aquesta arrancada de lliga “amb medalles per als joves taekwondistes i amb victòria per a les nostres Sènior en el seu primer partit de lliga nacional”. I també va tindre paraules d’agraïment per al president honorífic del Club Voleibol, Pepe Nimes, “perquè han sigut 10 anys fent una labor excepcional que sempre li agrairem des de tots els que hem estat al seu costat formant part d’aquesta gran família de l’Esport i del Voleibol a Finestrat”.

(GABINET PREMSA. 15.10.2021)