Les Regidories d’Igualtat i de Joventut treballen directament a les aules dels col·les la prevenció de la violència escolar i la violència masclista

Acaben els treballs de condicionament, asfaltat i enllumenat a la Partida Rural “L’Almarjalet”
24/01/2023
Comencen les pràctiques del taller d’Ocupació “Finestrat I”
27/01/2023

Les Regidories d’Igualtat i de Joventut de l’Ajuntament de Finestrat van de bracet en la prevenció de la violència de gènere i en la prevenció de l’assetjament escolar a les aules dels centres educatius.

“Són dos temes que volem treballar i previndre des d’edats ben primerenques i en col·laboració amb la direcció dels col·legis. Comencem a l’octubre i es prolongaran fins al mes de maig. Les sessions són dinàmiques de grup, de 1r fins a 6é de Primària i adaptades segons l’edat”, va indicar l’edil d’Igualtat, María Llorca. “Les dinàmiques són una manera de posar-se en situació i portar a la pràctica rols futurs que siguen inclusius i no sexistes, amb la finalitat de previndre conductes violentes, tant en l’àmbit de gènere com en l’àmbit escolar”, va afegir.

 

Aquest programa de prevenció s’imparteix en els dos col·legis, “Puig Campana” i “Balcó de Finestrat”. Són sessions d’1 hora al mes “en les quals abordem la salut i el benestar dels menors i el fem en el propi àmbit escolar, a les seues aules”, va assenyalar l’edil de Joventut, Nati Algado. “A més, al Centre Juvenil Finestrat reforcem aquestes sessions amb propostes com el Racó de Mares i Pares i el cicle H20 Espai Salut Jove que comença aquest mateix divendres, dia 27”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(GABINET DE PREMSA: 25.01.2023)