Les pimes tenen de termini fins al 9 de febrer per a sol·licitar les ajudes del Programa EMPRENEM COMERÇ de Generalitat

Visita de la Consellera de Medi Ambient, Salomé Pradas, a Finestrat
05/02/2024
Bona jornada per als equips del Club de Futbol Unió Esportiva Finestrat
07/02/2024

Des de la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Finestrat recorden que el termini per a sol·licitar les ajudes del programa “Emprenem Comerç” finalitza aquest divendres 9 de febrer. És una convocatòria de la Conselleria d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme de la Generalitat Valenciana que té com a objectiu ajudar a les pimes comercials de tota la Comunitat a incrementar la seua competitivitat, capacitat d’innovació i qualitat.

Les ajudes van destinades a cobrir les despeses corrents realitzades entre l’1 de gener i el 30 de setembre de 2024, que estiguen relacionats amb el manteniment d’un establiment comercial amb nova titularitat; o la implantació d’una activitat comercial en un local en el qual, amb anterioritat, s’haja desenvolupat activitat econòmica. Entre els conceptes subvencionables està el lloguer del local (de gener a setembre de 2024), despeses de gestoria, estudis de viabilitat, estalvi energètic i disseny de l’establiment, entre altres.

L’establiment comercial ha d’estar situat en la Comunitat Valenciana i, si és el cas, obrir-se al públic entre l’1 de febrer i el 30 de setembre d’enguany. L’ajuda a concedir per establiment serà de fins al 50% amb el límit de 10.000 euros, sense que en concepte de lloguer se superen els 5.000 euros de subvenció.

Tal com va explicar l’edil de Comerç, Donna Rebecca Plummer, “ens fem ressò d’aquestes ajudes que convoca la Generalitat i a les quals poden optar les pimes i micropimes locals per a ser més competitives i més innovadores. Des d’ací animar als possibles beneficiaris a informar-se i tramitar la sol·licitud abans d’aquest divendres 9 de febrer”.

La sol·licitud i la documentació es pot presentar de manera telemàtica. Tota la informació està disponible punxant ACÍ 

GABINET DE PREMSA (5.2.2024)