Les obres del passeig de la platja de Finestrat entren en la seua recta final

Aquest divendres torna el “Racó de Mares i Pares” al Centre Juvenil per a parlar d’ansietat i depressió en l’adolescència
02/03/2022
Finestrat entrega el primer carregament d’ajuda a Ucraïna
03/03/2022

L’ALCALDE VA VISITAR EL PASSEIG I VA ANUNCIAR QUE L’OBRA ESTARÀ CONCLOSA ABANS DE SETMANA SANTA

Mancant el mobiliari i les lluminàries de la vorera nova, les obres del passeig de la Cala entren en la seua recta final. De fet, els vianants ja poden passejar sobre el nou paviment en el qual els colors blau, blanc i negre ja segueixen la imatge contínua de la zona urbanitzada sobre la canalització del barranc. L’alcalde, Juanfran Pérez Llorca, va visitar el passeig al costat del regidor d’Urbanisme, Víctor Darío Llinares i l’edil de Residents d’Altres Nacionalitats, Donna Rebecca Plummer, i va anunciar que per a Setmana Santa veïns i visitants gaudiran d’aquest passeig completament renovat.

“Es van complint les previsions i per a Setmana Santa ja tindrem el passeig frontal de la platja ampliat i renovat”, va informar la primera autoritat local, Juanfran Pérez Llorca. “A més, l’aspecte general del passeig ha guanyat molt en executar la nova vorera en el costat dret, en atenció a una petició que ens han fet arribar els veïns des de fa temps. Això anirà acompanyat d’enllumenat, mobiliari, un bany completament nou, a més d’embellir la Cala seguint la imatge del passeig en la zona on canalitzem el barranc. Hui destaquem que ja està obert el trànsit per als vianants i com deia, aquesta obra estarà en perfecte estat de revista per a tots els veïns i turistes que vinguen ací a gaudir de la Setmana Santa”.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE L’ALCALDE, JUANFRAN PÉREZ LLORCA, ACÍ

A més de la vorera nova paral·lela al pàrquing actual, aquestes obres han millorat l’accessibilitat i l’estètica en renovar tot el paviment seguint la imatge del passeig en l’Avinguda Marina Baixa, amb colors blanc, blau i negre. També renovaran els mòduls del lavabo, de la Tourist Info i el lloc de salvament i socorrisme que s’ha desplaçat ja de l’arena al passeig. El conjunt de l’obra s’ha aprofitat per a renovar la xarxa d’enllumenat, ampliar la xarxa d’aigua potable i sanejament, millorar la senyalització i també incorporar mobiliari nou com a papereres més modernes i bancs de formigó.

El pressupost de l’actuació ascendeix a 228.432’28€, sufragats íntegrament des de l’Ajuntament.

(GABINET PREMSA.2.3.2022)