Les obres de canalització de pluvials en la partida Cantereria paren fins al 19 d’agost per a evitar molèsties als veïns

L’Ajuntament condiciona el parc infantil de la Plaça de la Unió Europea i instal·la càmeres de vigilància en el recinte
06/08/2019
Reunió de coordinació de dispositius per a les festes patronals de Finestrat que se celebren del 22 al 25 d’agost
07/08/2019

Des de la Regidoria d’Obres i Projectes de l’Ajuntament de Finestrat informen que fins al pròxim 19 d’agost queden interrompudes les obres de canalització de les aigües pluvials en la Partida Cantereria per a evitar molèsties als veïns. Per a aquests dies també taparan el vial on estan realitzant les canalitzacions per a facilitar l’accés dels vehicles.

Aquesta obra forma part del Pla de Millores Hidràuliques que desenvolupa l’Ajuntament de Finestrat en col·laboració amb Hidraqua. Després de la canalització del barranc de la Cala aquesta és l’obra de major inversió, 400.000€. Segons va explicar el regidor d’Obres i Projectes, José Vicente Lloret, “aquests treballs tenen com a objectiu la canalització de les aigües pluvials des del Parc Font de Carrè i desviar-les cap al riu Anxero per a evitar que neguen la zona esportiva de La Foia, com ha succeït en anteriors episodis de pluges intenses. És una obra de gran complexitat tècnica que va començar a l’abril. I ara farem un parèntesi fins al pròxim 19 d’agost per a evitar molèsties de sorolls als veïns, tal com fem amb les obres de maquinària pesada a l’estiu segons estableix la normativa municipal. També taparem el vial on estan executant l’obra perquè els residents puguen accedir amb els seus vehicles durant aquestes dates”.

Els treballs cobreixen una longitud d’actuació de 300m2 i la seua finalització està prevista per a primers del mes d’octubre.
(GABINET DE PREMSA. 6.08.2019)